Acasa Articole Betcash Premium – pariuri profesioniste

Betcash Premium – pariuri profesioniste

de Cristi
vip pariuri profesioniste

Au trecut deja câțiva ani buni de când Academia de Pariuri Betcash oferă pariuri profesioniste tuturor pariorilor din România.

Inițial Betcash s-a dorit a fi o academie pentru pariorii români care doreau să facă trecerea de la betting la trading. Adică să lase pariurile clasice și să promoveze către pariurile exchange.

Dar ne-am pliat pe dorințele membrilor comunității și, în paralel, am oferit atât pariuri exchange, cât și clasice, îmbinate armonios cu articole educative și informative.

Pariuri profesioniste sau pariuri exchange?

Aceasta este întreabarea… Care sunt oare (mai) profitabile?

Am pornit la drum ca toți ceilalți, cu pariuri clasice. Mult timp am pierdut bani mizând sume mici pe bilete cu multe selecții și cote enorme, cu gândul că voi da lovitura.

Am fost inspirat (și disciplinat) și am ținut o evidență a tot ce jucam. După mult timp și bani pierduți, am reușit să trag două concluzii…

  • Cu bilete nu aveam nicio șansă să fiu profitabil, nimeream unul din 100 oricât le analizam
  • Ieșeam mai bine dacă puneam o sumă fixă pe fiecare selecție în parte, decât dacă le combinam pe bilet

Am început să joc doar un meci pe bilet cu miză fixă și am observat că merge mult mai bine, deși nu făceam senzație. În timp, am apelat și la pariuri profesioniste oferite de diverși tipsteri consacrați și am realizat că era cea mai bună metodă de a câștiga bani din pariuri.

Mulți râdeau de mine că dau bani pe ponturi, dar nu înțelegeau că făceam mult mai mult, în timp ce ei încă se plângeau că pierd (doar) la un meci… Erau luni în care îmi scoateam investiția din prima zi!

În timp, om fiind, m-am calicit când am văzut atâția bani și am început să plasez mize mari. Nu mă mai mulțumeam cu puțin. Atunci a început declinul. Am început să fiu limitat de casele de pariuri, mi-au fost blocate conturile, aveam acces din ce în ce mai greu la bet365, în fiecare săptămână depuneam plângeri (fără rezolvare) la instituțiile statului.

Până când am renunțat definitiv și mi-am promis două lucruri: că nu voi mai paria niciodată (exceptând tradingul, desigur) și că mă răzbun pe ele educând fiecare parior din România.

Revenirea la pariuri profesioniste

Totul a decurs conform planului, a fost creată Academia de Pariuri Betcash, erau publicate articole educative și explicam care este treaba cu pariurile exchange.

În aceste împrejurări am întâlnit multe tipuri de pariori, dar cel mai mult m-a impresionat Ionuț Grigore, care câștiga în mod constant la pariuri sportive clasice, fără să fie limitat sau blocat de agențiile de pariuri.

Astfel, din luna Aprilie 2021, Betcash în colaborare cu Ionuț Grigore, va furniza pariorilor din România servicii de pariuri profesioniste prin intermediul unui Canal de Telegram Premium.

Motivele pentru care acest canal nu este public sunt multiple, printre care putem enumera: trebuie evitat accesul oricărei persoane fizice sau juridice la aceste servicii din motive de confidențialitate, pariurile profesioniste se adresează doar anumitor pariori care înțeleg fenomenul și nu în ultimul rând, nimic bun nu este gratis sau cum mi-a spus un prieten „gratis vrei, gratis primești”.

Îmi permit să îți dau și un sfat prietenesc cu ocazia acestui articol: nu mai căuta valoare fără să plătești pentru ea că nu găsești. Tot ce este gratis pe internet este la îndemâna oricui, ceea ce ar însemna că toți ne putem îmbogăți, ceea ce nu este adevărat.

Betcash Premium

Dacă ești un parior serios și vrei să te alături celorlalți care practică pariuri profesioniste și profitabile, te așteptăm cu drag.

Ce te așteaptă la 100 lei distanță…

  • Pronosticuri pre-meci și live de calitate din cele mai importante sporturi (fotbal, tenis, baschet, etc.)
  • Management al banilor astfel încât să știi cât să pariezi și cum să-ți folosești bugetul
  • Secrete pentru a nu fi limitat sau blocat de către casele de pariuri
  • O comunitate cu mult peste nivelul mediu din România de la care poți învăța multe, într-un timp foarte scurt
  • Asistență din partea echipei Betcash

Pentru informații suplimentare te rog să te adresezi direct lui Ionuț pe Facebook sau Telegram (@IonutGrigore).

Dacă tu crezi că te descurci pe cont propriu, să știi că noi chiar ne bucurăm din suflet. Acest lucru înseamnă că le dai daună agențiilor, iar noi suntem anti case de pariuri. Dar dacă nu ții o evidență exactă a pariurilor tale, te poți înșela ușor.

Dacă nu ai fost niciodată limitat de o casă de pariuri, înseamnă că nu ești cu adevărat profitabil, oricând de mult ai crede acest lucru.

Chiar dacă nu ești decis la acest moment, Academia de Pariuri Betcash nu constă doar în acest canal VIP. Astfel că, ne poți urmării activitatea în următoarele locuri:

Ne dorim să îți fim alături cu cele mai bune pronosticuri și informații. Avem același inamic în această misiune.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More