Acasa Biletul Zilei Biletul Zilei 24.03.2021

Biletul Zilei 24.03.2021

de Marian BC
Biletul Zilei 14.07.2021

Biletul Zilei 24.03.2021 este compus din patru meciuri internationale disputate in cadrul preliminariilor CM 2024 si in cadrul turneului final Under 21, la o cota totala de 5.37.

Belgia – Tara Galilor

Desi Franta este campioana mondiala, Blegia ocupa prima pozitie in clasamentul FIFA la ora actuala, asta pentru ca in ultimele 20 de meciuri oficiale, are 18 victorii si doar 2 infrangeri. De turneul final al campionatului mondial din 2018, acestia au disputat 10 meciuri oficiale pe teren propriu in care in absolut toate au marcat cel putin doua goluri.

Cred ca Belgia va debuta cu dreptul in aceste preliminarii foarte importante pentru acestia si DeBruyne, Lukaku si compania vor asigura reusitele echipei pe plan ofensiv, in timp ce Tara Galilor va fi nevoita sa conteze doar pe Gareth Bale, Ramsey nefacand parte din lot.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 24.03.2021 este: Belgia marcheaza minim doua goluri la o cota de 1.65.

Serbia – Irlanda

Serbia debuteaza si ea in aceasta seara in preliminariile din urma carora isi doresc sa ocupe pozitia a doua, pozitie ce o poate duce in calificarile pentru turneul final si vrea sa profite de generatia buna de care dispune, cu jucatori precum Milinkovic-Savici, Tadic, Jovic sau Mitrovic.

Irlanda este cealalta pretendenta la locul 2 al grupei din care mai face parte si Portugalia si vine la aceste preliminarii cu un lot cu o valoarea totala de 3 ori mai mica decat cea a sarbilor. Irlandezii nu au reusit rezultate notabile pana in acest moment si cred ca „rautatea” sarbilor pe teren ii va face pe acestia sa obtina toate cele 3 punctele in seara aceasta.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 24.03.2021 este: Serbia sau egal si peste 1.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.70.

Franta – Ucraina

Campioana Mondiala en-titre isi face aparitia la turneul preliminar a Campionatului Mondial, cu al doilea, cel mai valoros lot, printre care jucatori precum Mbappe, Varane, Pogba, Griezmann si toti ceilalti jucatori care au facut-o campioana mondiala acum 3 ani.

Ucraina vine la Paris cu un lot de aproximativ 7 ori mai putin valoros decat cel al Cocosilor Galici. Majoritatea lotului este compus din jucatori din campionatul intern, de la Dinamo Kiev si Shakhtar.

Franta trebuie sa se impuna categoric in aceasta confruntare pentru a arata adeversarilor ca vor sa isi apere titlul.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 24.03.2021 este: Franta castiga si peste 1.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.45.

Romania U21 – Olanda U21

Selectionata lui Adrian Mutu debuteaza la turneul final de tineret in aceasta seara impotriva unei dintre favoritele la castigarea trofeului.

Surpriza turneului final de la editia precedenta va avea un meci greu cu selectionata de sub 21 de ani a Olandei din care fac parte jucatori precum Botman, Kluivert. Majoritatea jucatorilor fiind legitimati la echipe de top din campionatele in care evolueaza.

Diferenta de valoare isi va spune cuvantul si nu cred ca sunt sanse ca Romania sa castige aceasta partida, dar un egal ar fi multumitor pentru selectionata noastra.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 24.03.2021 este: Olanda U21 sau egal si peste 1.5 goluri marcate in meci le o cota de 1.39.

ecapitulare selectii Biletul zilei 24.03.2021:

  • Belgia – Tara Galilor – Belgia marcheaza minim 2 goluri @1.57
  • Serbia – Irlanda – 1X & peste 1.5 goluri @1.70
  • Franta – Ucraina – 1 & peste 1.5 goluri @1.45
  • Romania U21 – Olanda U21 – X2 & peste 1.5 goluri @1.39

Cota totala Biletul Zilei 24.03.2021: 5.37

Pentru mai multe pariuri premeci si live, va asteptam pe canalul de Telegram: https://t.me/pariuribetcash

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More