Trading

Poate că ai mai auzit de „trading”. Sau de tranzacționare. Termenul este mai mult folosit pe piața financiară. În special pe bursa de valori. Poate că ceea ce urmează să citești este nou pentru tine. Dar poate fi șansa ta de a te relansa…

Ai ocazia să faci trading pe sporturile preferate chiar și în România. Betfair Exchange este platforma care găzduiește astfel de tranzacții între pariori. Trading-ul se poate face exclusiv în cadrul pariurilor exchange. Aspect ce se datorează posibilității de pariere back & lay” (pro și contra).

În ce constă trading-ul?

Această modalitate de pariere este nucleul pariurilor exchange. Ideea care stă la bază este: „cumpără ieftin și vinde scump”.

Pe bursa de valori se cumpără și se vând produse, servicii și altele. Pe bursa de pariuri se tranzacționează meciuri. Se cumpără o cotă la un anumit preț, apoi se vinde. Preferabil ar fi să respecți regula de bază.

Partea plăcută este că nu te interesează cine câștigă meciul. Tu ai profit indiferent de rezulatul final.

Cine poate face trading?

Tradingul este pentru oricine. Poată că necesită un grad de înțelegere mai avansat. Însă, cu atâta tehnologie în jurul nostru, cine nu a evoluat?

Dacă ai experiență în domeniul pariurilor sportive, sigur te vei descurca. Dacă nu ai cochetat cu acestea până acum, este și mai bine. Nu mai trebuie să scapi de mentalitatea de jucător de noroc.

Totuși există o condiție obligatorie. Vârsta minimă este de 18 ani.

Exemplu de trading

Să luăm drept exemplu meciul dintre Italia U21 și Islanda U21.

Au trecut 22 minute de la începutul meciului…

faza 1 trading

Plasăm un pariu de tip lay (contra) pe egal la prețul de 3.70. Este același lucru cu un pariu șansă dublă 1 sau 2.

pariu lay trading

Ar trebui să arate astfel: 93.60 € pe victoria gazdelor sau a oaspeților. Risc 270 € pe egal.

faza 2 trading

După doar 9 minute de așteptare, Italia U21 înscrie primul gol. Scorul este 1-0 acum. Cota pentru egal a crescut sufiecient pentru a face trading.

Plasăm un pariu de tip back pe egal la cota de 7.80 imediat după gol.

În acest moment avem un profit de 49.20 €, indiferent de rezultatul final. Nu ne interesează dacă Italia U21 este egalată și nici măcar dacă pierde. Noi deja ne-am încasat profitul.

faza 4 trading

Concluzia

Acesta este cel mai banal mod de a face profit din trading. Am „cumpărat” o cotă de 3.70 și am „vândut-o” când a crescut la prețul de 7.80. Am băgat banii în buzunar și am trecut la un alt meci. Toată treaba a fost făcută în 9 minute.

Trading poți face doar la casele de pariuri care oferă varianta exchange.

Nu spun că este simplu să faci trading. Dar cu siguranță nu este complicat. Ai nevoie doar de cunoștințe despre pariurile exchange și de practică pe Betfair. 

Tot ce trebuie să-ți amintești despre trading este regula de bază. Pariul lay la cotă mică, urmat de pariul back la o cotă mai mare. Sau pariu back, urmat de pariu lay. Tu decizi. Odată ce vei începe să faci trading va deveni mult mai clar.

Academia de pariuri exchange

Dacă ești cu adevărat interesat, îți recomand să citești articolele educative despre pariurile exchange. Îți vor fi de mare folos dacă ești la început de drum. Exemple practice sunt postate zilnic pe pagina de facebook Academia de Pariuri Exchange.

De asemenea, te aștept în comunitatea pariorilor care urmăresc obținerea de profit, în cadrul grupului Academia de Pariuri Betcash.

Pentru informații suplimentare sau strategii de punere în aplicare a pariurilor exchange, te invit să îmi scrii în secțiunea de contact.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More