Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC- 6 IUNIE

TOTUL SAU NIMIC- 6 IUNIE

de Cosmin Tataru

Dupa ce ieri l-am prins pe Rune fara mari emotii, astazi o sa joc un al pariu de la Roland Garros la o cota de 1.53 in care am incredere ca o vom bifa, indiferent daca cu emotii ca si ieri, important este sa fie verde.

Echipa de dublu Bouzkova/Sara Sorribes nu este o mare specialista echipa de dublu deoarece joaca f rar impreuna acest turneu fiind primul impreuna pe anul acesta iar Echipa Melichar/Perez joaca foarte mult impreuna si o fac bine. multe mai bine ca si Bouzkova/Sara Sorribes care au ajuns in aceasta faza dupa ce au cerut abandonul echipei Kato/Sutjadi pentru o asa zisa lovitura a unui copil de mingi care a exagerat o lovitura primita din greseala plangang iar supervizorul turneului la insistentele echipei Bouzkova/Sara Sorribes au descalifcat echipa adversara dupa ce initial ii daduse un avertisment iar din acest motiv sunt convins ca publicul le va taxa iar ele vor suferi din cauza acestui lucru si evident echipa oricum mai buna si mai experimentata vor castiga meciul fara emotii.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More