Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC – 4 IUNIE

TOTUL SAU NIMIC – 4 IUNIE

de Cosmin Tataru

Nu uit ca am zis ca luna asta o sa ducem un proiect la capat asa ca revin si astazi cu 3 pasi, tot pe game-uri la tenis pentru ca acolo am avut cele mai bune rezultate si este perioda tenisului in aceasta perioada.

Incepem cu duelul dintre Alcaraz si Musetti unde italian o sa aibe un cuvant puternic de zis in fata marelui favorit pentru titlul de la Roland Garros iar pronosticul intre 8 si 12 game-uri in primul set este perfect pentru acest meci.

Tot la barbati mizam pe 8-10 game-uri in primul set in duelul dintre Tsitsipas si Ofner unde cred ca grecul si va adjudeca setul destul de usor si il vom bifa fara emotii.

Iar de la femei mizam pe meciul Kasatkina contra Svitolinei unde sunt convins ca vom vedea acelasi deznodamant cu 8-10 game-uri in primul set.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More