Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC – 29 MAI

TOTUL SAU NIMIC – 29 MAI

de Cosmin Tataru

Si uite asa incet dar sigur am ajuns la pasul 3 iar pentru astazi am pus ochii pe o cota de 1.67 senzationala din punctul meu de vedere la duelul dintre Novak Djokovic si Aleksandar Kovacevic.

De ce am ales acest pronostic ? Pentru ca Novak Djokovic mereu intra tare in turneu cu meciuri in care isi demoleaza adversarii indiferent de suprafata dar de aceasta data suprafata este una oportuna pentru multe break-uri din partea marelui campion sarb care in meciurile de grand slam se transforma si este cu totul alt jucator si de aceasta data cu siguranta o sa fie la fel iar adversarul este astazi este perfect pentru un antrenament cu publicul deoarece Aleksandar Kovacevic este sub niveul marii in acest sezon de zgura unde din 4 participarii la turnee pe zgura din care 3 de nivelul Challenger si pe care le-a pierdut fara drept de apel il intalneste astazi pe marele campion sarb iar cota pentru ca Nole sa castige meciul fara ca Aleksandar Kovacevic sa duca macar un set in prelunguri este ceva normal si cota una pe masura pentru a o bifa fara emotii.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More