Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC – 15 MAI

TOTUL SAU NIMIC – 15 MAI

de Cosmin Tataru

Pentru ziua de astazi am decis sa incepem din nou proiectul nostru cu un superpariu din Spania de la duelul dintre Betis si Rayo Valleacano.

Betis se bate cu Villareal pentru locul 5 si astazi primeste vizita deloc de la Rayo Valleacano iar mie mi-a sarit in ochi acest superpariu unde oaspeti sa nu marcheaze 3 goluri sa nu aibe 8 cornere, dar sa aibe 2 cartonase.

Betis acasa o echipa foarte buna cu un joc foarte bun in special pe teren propriu si de aceea consider ca vom bifa toate 3 pronosticuri fara mari emotii deoarece si Rayo este foarte slaba in deplasare, si nu marcat in nici un meci in acest sezon 3 goluri in deplasare dar cartonase a luat din plin iar mingea fiind la Betis nu vad cum ar putea obtine 8 cornere si de aceea mi se pare un pariu megausor de bifat acesta.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More