Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 15 MAI

POMANA ZILEI BETCASH – 15 MAI

de popean Florin Aurelian

Dupa pasul 4 bifat ieri, azi am ales sa mizez pe liderii clasamentelor Wta si Atp in speranta ca acestia isi vor face treaba si nu vom avea probleme in a duce la capat proiectul.

Alcaraz are un meci la indemana azi impotriva unui ungur ajuns in premiera la acest nive ridicat. Cred ca e cazul ca ungurul sa isi ia o bataie rapida si sa plece acasa.

Swiatek este intr-o forma extraordinara. Plina de ravna dupa finala pierduta la Madrid, aceasta vrea sa defileze spre un alt trofeu de master series iar Donna Vekic nu are cum sa ii puna mari probleme in oboectivul ei.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More