Acasa Totul sau Nimic Proiectul „Totul sau Nimic” – 24 august

Proiectul „Totul sau Nimic” – 24 august

de Bogdan Ivanovici

Ce este proiectul „Totul sau Nimic”?

Știu cât de mult îți plac stragiile de tipul „All-in” sau „Easy Money”, iar proiectul „Totul sau Nimic” functioneaza dupa acelasi principiu. Investim tot ce am câștigat anterior, însă avem puncte de plecare și de ieșire stabilite, precum și cote orientative care să ne vină în ajutor pentru atingerea obiectivului.

Personal, miza noastră de start este 500 lei. Fiecare trebuie sa isi stabileasca propria miză în funcție de bugetul pe care îl deține. Asigură-te că ai citit articolul despre managementul banilor la pariuri sportive.

Ce tinteste aceasta strategie?

Cota medie pe care o căutăm este de 1.40. Desigur că suntem flexibili în alegerea acesteia, altfel ne-am afla în situația în care ne-ar alege cota pe noi și nu invers. Te sfătuiesc să eviți pe cât posibil să pariezi doar pentru că este cota rotunjită fix cât îți dorești.

Astfel, dacă plecăm la drum cu 500 de lei, dupa 6-8 pasi vom avea în cont aproximativ 5000 lei.

In general ne concentram pe cate un Superpariu, insa nu spunem „nu” evenimentelor din alte sporturi. Biletele sunt plasate la Superbet, cel mai mare operator de pariuri din Romania. In cazul in care nu ai cont pe Superbet, iti poti deschide unul de AICI si vei primi un bonus de bun venit de pana la 500 de lei, dupa cum urmeaza:

  1. Pentru prima depunere vei primi un bonus de 50% din suma depusa, maxim 200 de lei
  2. A doua depunere va conta tot cu 50% din valoarea depunerii, in maximul a 200 de lei
  3. Al treilea depozit iti va aduce 100% din valoarea depunerii, dar nu mai mult de 100 de lei

Deschide-ti cont de AICI pentru a beneficia de cei 500 de lei BONUS

Proiectul „Totul sau Nimic” – PASUL 7

Proiectul „Totul sau Nimic”

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More