Acasa Ponturi si Pariuri Caroline Garcia – Martina Trevisan

Ponturi si Pariuri Caroline Garcia – Martina Trevisan

de Cristi
#
Sport
Data meci
Echipe
Pariu
Cota
Miza
Status
Rezultat
franta
tennis
3 Mar 11:00
Garcia -3.5
1.80
2u
-2
tennis Caroline Garcia - Martina Trevisan Pont: Garcia -3.5 Trimis de: Cristi Data: 3 Mar 11:00
Unitati: 2u
Cota 1.80

Caroline Garcia vine dupa o victorie oarecum neasteptata cu Camila Giorgi, o jucatoare cu un joc exploziv si cu multa experienta, in timp ce Martina Trevisan a invins-o pe compatrioata ei Cocciareto in 2 seturi.

Caroline Garcia este o jucatoare cu mult mai multa experienta la nivel inalt, de aceea ma astept la o victorie tot in 2 seturi si fara sa fie vreun tie-break, consider ca pariul cu handicap asiatic -3.5 este unul cu sanse reale de reusita.

In meciurile directe anterioare, Caroline Garcia a invins-o anul trecut la Dubai pe Martina Trevisan cu 6-2 6-4, deci o victorie facila. Conditiile si forma nu s-au schimbat de atunci, deci nu ma astept la un rezultat complet diferit, chiar daca tenisul este un sport deschis si orice se poate intampla!

Sa avem succes!

Pariuri si Ponturi Sportive Caroline Garcia - Martina Trevisan

Acesta este un pariu trimis de membrul Betcash Cristi .

Pariul sportiv pentru meciul dintre Caroline Garcia si Martina Trevisan este Garcia -3.5 cu cota de 1.80 si 2 unitati, la casa de pariuri Superbet.

Pentru mai multe pariuri sportive, va asteptam pe pagina noastra cu toate pariurile comunitatii Betcash!

garciaaaaa

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More