Acasa Articole Olimpia Milano – Crvena Zvezda – Ponturi si Pariuri 11 Ianuarie 2024

Olimpia Milano – Crvena Zvezda – Ponturi si Pariuri 11 Ianuarie 2024

de Edi

Joi de la 21:30 se va disputa meciul dintre Olimpia Milano si Crvena Zvezda in cadrul etapei cu numarul 21 din Euroliga. Italienii cauta o noua victorie care sa ii mentina in cursa pentru play-off si de asemenea, pentru a confirma perioada buna prin care trec. In schimb sarbii par sa piarda contactul cu primele 10 locuri, doar un sir de victorii i-ar propulsa cu siguranta acolo.

Olimpia Milano

Chiar daca nu a jucat bine, echipa italiana a obtinut un succes important contra lui Alba Berlin avand in vedere absentele din echipa. Pentru a castiga, a fost nevoie de un efort fizic enorm de la jucatori, după o saptamana foarte grea, dupa meciul de duminica de la Trento. Melli a sustinut echipa din prima posesie, apoi este usor sa ne gandim la prestatia lui Flaccadori si la a doua repriza. In cele din urma, Devon Hall a fost remarcabil in ceea ce priveste deciziile, energia, apararea si punctele.

Crvena Zvezda

Chiar daca au pierdut la Lyon, sarbii au multa profunzime si jucatori foarte talentati precum Milos Teodosic si Nemanja Nedovic. Yago Dos Santos este foarte puternic in apropierea cosului, iar printre cei mai buni recuperatori din Euroliga sunt Luka Mitrovic si Joel Bolomboy.

Pont Olimpia Milano – Crvena Zvezda

In urma cu o luna si jumatate, Olimpia a castigat cu 93-71 la Belgrad, insa 59 de puncte inscrise in acel meci apartin jucatorilor care nu vor mai fi disponibili in partida de joi: Maodo Lo, Shavon Shields si Nikola Mirotic. Crvena Zvezda este a patra echipa din Euroliga la fortarea turnover-urilor adversarelor si prima echipa in ceea ce priveste interceptiile. Aceste lucruri vor necesita o mare atentie la detalii, rabdare si aparare. Anticipez un joc lipsit de spectacol, cu atacuri intarziate si merg pe total puncte sub.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More