Acasa Articole Norvegia vs Polonia – Pronosticuri CE 2024 Handbal 11.01.2024

Norvegia vs Polonia – Pronosticuri CE 2024 Handbal 11.01.2024

de Cosmin Tataru

In a doua zi a Campionatului European din Germania, avem un nou meci tare pe Merces-Benz Arena din Berlin intre doua dintre favoritele la castigarea trofeului, Norvegia si Polonia.

Cele doua echipa s-au intalnit de-a lungul timpului de foarte multe ori si de fiecare data Norvegia s-a impus cu lejeritate, fara sa intampine reale probleme.


Norvegia

  • Norvegia este a-7-a favorita la castigarea trofeului, iar calificarea din grupa D pare un obiectiv foarte usor de realizat.
  • Pe langa Polonia, acestia intalnesc si Slovenia si Insulele Feroe, adversari ce pe foaie par a fi de departe foarte accesibili.
  • Au o echipa care marcheaza destul de mult, media ultimelor 5 meciuri fiind de 30.2, in timp ce media golurilor primite este de 31.2.
  • Suntem siguri ca in acest meci, norvegienii se vor impune si vor marca suficiente goluri astfel incat sa acopere linia de total.

Polonia

  • Polonia este a-13-a favorita la castigarea trofeului cu mici sanse de a reusi sa ajunga in fazele finale.
  • Sansele de reusita sunt destul de mici, in acest an inregistrand doar infrangeri cu cele mai bune echipe ale lumii.
  • In general, trupa polonezilor marcheaza destul de mult cu o medie de 32.5 pe meci, in timp ce in aparare au o medie de 27.5 goluri primite.
  • Ne asteptam ca acest meci sa fie unul spectaculos, cu foarte multe goluri de ambele parti, iar Polonia sa se ridice la nivelul acestui turneu.

Pronostic Norvegia – Polonia

Pentru acest meci am mizat din oferta Superbet la o cota de 1.70 pe total goluri in meci peste 56.5.


Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More