Acasa Ponturi Germania U21 vs România U21 – analiza și pontul zilei – 30 martie 2021

Germania U21 vs România U21 – analiza și pontul zilei – 30 martie 2021

de Bogdan Ivanovici

În această seară, de la ora 19:00, reprezentativele de tineret ale Germaniei și României se vor duela în ultima etapă a grupelor EURO U21. România luptă pentru o calificare în fazele superioare ale turneului final, după ce la ediția din 2019 a fost învinsă în semifinalele turneului de către Germania, la capătului unui intrigant 4-2.

Germania U21

  • Formă: EVVEV
  • Ultimul rezultat: Germania U21 1-1 Olanda U21, 27.03.2021

Nemții au început perfect turneul final, umilind Ungaria, gazda competiției cu 3-0. Totuși, Germania nu a contat foarte mult din punct de vedere ofensiv în prima repriză, cele trei goluri venind în a doua jumătate a partidei, fiind reușite de Nmecha și Baku (2x).

Contra reprezentativei Tărilor de Jos, Germania s-a chinuit cumplit, reușind să smulgă un egal în minutul 84, după ce Kluivert deschisese de cealaltă parte scorul în minutul 48.

Echipă probabilă Germania (4-2-3-1): Dahmen; Vagnoman, Pieper, Schlotterbeck, Jakobs; Dorsch, Maier; Baku, Ozcan, Berisha; Nmecha

România U21

  • Formă: VEEVÎ
  • Ultimul rezultat: Ungaria U21 1-2 România U21, 27.03.2021

Tineretul condus de Adi Mutu ne oferă noi momente de bucurie în fața televizoarelor, având un parcurs neașteptat de bun la acest turneu final. În primul meci al grupelor, România a remizat la 1 contra Țărilor de Jos, după ce Andrei Ciobanu a închis tabela încă din minutul 20 cu o bijuterie din lovitură liberă.

Meciul cu Ungaria a fost unul senzațional, iar rezultatul a fost pe măsură ținând cont că deși arbitrul a expulzat încă din prima repriză un jucător maghiar, acesta a luat mai multe decizii împotriva tricolorilor.

Aflați în inferioritate numerică, maghiarii au deschis scorul prin Csonka în minutul 56. România a presat pe tot parcursul reprizei a doua, iar în minutul 70 apărarea maghiară a cedat pentru prima oară, Mățan reușind să înscrie. În minutul 87, Pașcanu a reușit să înscrie din centrarea aceluiași Mățan, stabilind scorul final: Ungaria-România 1-2.

Pentru meciul cotra Germaniei, Adrian Mutu nu va putea conta pe Ganea și Marin, suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

Echipă probabilă România (4-3-3): Vlad; Harut, Ciobotariu,  Pascanu; Boboc, Olaru, Ciobanu, Oaida, Morutan; Adrian Petre, Matan.

Pontul zilei

Mă aștept la un meci deschis, deoarece România trebuie să marcheze pentru a spera la locul 2 în grupă. Germania a demonstrat la meciurile precedente că are jucători foarte valoroși în atac, însă nici tricolorii nu au dezamăgit de la mijloc în sus.

Voi miza pe ambele marchează și peste 2.5 goluri. Recomand parierea acestui pronostic la Betano sau la Unibet, unde beneficiem și de promoții în urma soluționării acestui pariu. Eu o sa îl joc în ambele părți.

Mai multe pronosticuri pre-meci și live pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predicții sportive.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More