Acasa Biletul Zilei Biletul Zilei 30.03.2021

Biletul Zilei 30.03.2021

de Marian BC
Biletul Zilei 14.07.2021

Biletul Zilei 30.03.2021 este compus din 4 pronosticuri, toate din Preliminariile Campionatului Mondial, la o cota totala de 5.62.

Tara Galilor – Cehia

Galezii au reusit sa marcheze in primul meci al grupei, in poarta uneia dintre favoritele europene la cucerirea trofeului, Belgia, dar au pierdut meciul cu scorul de 3-1.

Cehii sunt pe val in aceste preliminarii, inregistrand o victorie cu scorul de 6 – 2 cu Estonia si un egal pe terenul belgienilor.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 30.03.2021 este: Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.70.

Belgia – Belarus

Belgia este favorita grupei E si orice alt rezultat in afara victoriei reprezinta un pas in spate cu privire la calificarea directa la Campionatul Mondial si pe fondul egalului cu Cehia.

Belarus isi doreste sa obtina locul al treilea in grupa, care sa conteze doar pentru palmares si cu siguranta nu vor avea prea multe asteptari de la aceasta partida, unde lotul belgienilor este de 50 de ori mai valoros decat al lor.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 30.03.2021 este: Gol marcat in ambele reprize la o cota de 1.47.

Turcia – Letonia

Dupa suprinzatoarea victorie impotriva Olandei, Turcia a devenit favorita la castigarea grupei dupa o alta victorie impotriva unei dintre favoritele grupei, Norvegia.

Letonia, ca in ficare campanie de calificare, are ca si obiectiv mentinerea unui golaveraj decent, fara prea multe goluri primite.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 30.03.2021 este: Gol marcat in ambele reprize la o cota de 1.55

Luxemburg – Portugalia

Luxemburg este una din surprizele placute ale acestor preliminarii pana in acest moment, reusind o victorie surprinzatoare pe terenul Irlandei.

Portugalia este favorita grupei si dupa golul scos din poarta de catre arbitrii si egalul cu Serbia, nu isi mai permit pasi gresiti avand in vedere ca se afla intr-o grupa cu 5 echipe.

Luxemburg este o nuca tare pe teren propriu si intr-o mare crestere ca si fotbal, dar valoarea net superioara a portughezilor ar trebui sa isi spuna cuvantul.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 30.03.2021 este: Portugalia castiga la cel putin doua goluri diferenta la o cota de 1.45

Recapitulare selectii Biletul zilei 30.03.2021:

  • Tara Galilor – Cehia – Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri @1.70
  • Belgia – Belarus – Gol marcat in ambele reprize @1.47
  • Turcia – Letonia – Gol marcat in ambele reprize @1.55
  • Luxemburg – Portugalia – Portugalia -1.5 @1.45

Cota totala Biletul Zilei 30.03.2021: 5.62

Pentru mai multe pariuri premeci si live, va asteptam pe canalul de Telegram: https://t.me/pariuribetcash

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

1 comentariu

David 30 martie 2021 - 17:45

Asa ar trebui 👍

Da o replica

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More