Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 20 MAI

TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 20 MAI

de Cosmin Tataru

Din Seria A la ora 19:00 vom avea un duel mega interesant intre Atalanta si Verona, 2 echipe care au nevoie de victorie ca de aer una pentru un loc in competiile europene si una pentru salvarea de la retrogradare si de aceea o sa mizez pe faptul ca echipa asta este echipa mult mai buna din toate punctele de vedere si va ataca si domina meciul cap coada si cand nu va facea asta vor avea spatii pentru a pleca pe contre iar cota pentru a avea un gol si 5 suturi pe poarta la stitul ofensiv pe care il practic mi se pare potrivit pentru categoria noastre TOTUL SAU NIMIC.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More