Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC – 16 MAI

TOTUL SAU NIMIC – 16 MAI

de Cosmin Tataru

Ieri s-a bifat primul pas si sper sa o tinem la fel asa ca am analizat bine toata oferta si m-am oprit la un meci din handbal pe care il consider perfect pentru acest proiect.

Meciul pe care am decis sa mizez este duelul din Liga Florilor dintre Baia Mare si Zalau, unde se pare ca „Cooperativa” lui Tadici si-a facut din nou treaba adunand in ultimele 5 etape cat in restul de 20, una din echipele cele mai slabe din Liga Florilor care daca era pe bune dupa jocul pe teren trebuia sa fie retrogradata dar sa nu deviem de la subiect si sa va explic de ce am ales acest pariu:

Baia Mare este o echipa foarte buna cu jucatoare decente care pe teren propriu este o nuca tare pentru oricare echipa si cu singuranta asta vor dovedi acest lucru castigand la pas duelul cu una din cele mai slabe echipe din Liga Florilor, iar cota este una imensa pentru diferenta de valoare intre cele 2 echipe.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More