Strategii trading PREMIUM

Ai testat tot ce ai găsit pe internet și acum ești interesat de strategii trading Premium? Te înțeleg perfect. Exact în același mod am procedat și eu.

Poți încerca toate sistemele de trading disponibile gratuit. Dacă nu le îmbunătățești, nu-ți vor aduce decât pierderi pe termen lung.

Acesta este adevărul. Strategiile oferite publicului larg nu mai au niciun avantaj. Când faci trading, pariezi împotriva altor persoane ca și tine.

Trebuie să fii mai inteligent!

Dar nu vei reuși acest lucru cu informații disponibile oricui. Din contră, traderii profesioniști îi vor exploata pe cei care aplică astfel de strategii.

Strategiile de trading simple pe care eu ți le-am oferit, sunt menite să te ajute să înțelegi pariurile exchange. Să dobândești experiență pe piață și să scapi de mentalitatea „jucătorului la noroc”. Însă, aceste nu sunt profitabile, așa cum nu sunt niciunele pe care le găsești gratuit.

Sunt sincer cu tine.

Strategii trading Premium

strategii trading premium LTD

Strategia clasică #LayTheDraw a fost îmbunătățită și testată pe termen lung, fiind profitabilă pentru mine.

Au fost atent rezolvate toate problemele întâlnite la o astfel de strategie.

statistica strategii trading premium LTD
Statistică LayTheDraw 2019/2020

În momentul în care o strategie profitabilă este disponibilă unui număr mare de persoane, aceasta își pierde orice avantaj („edge”). Motiv pentru care strategiile de trading Premium nu vor fi oferite gratuit.

Strategiile de trading pot fi practicate doar pe Betfair Exchange.

Pentru detalii despre aceste strategii de trading Premium, te rog să accesezi secțiunea de contact.

Disclaimer

Nicio strategie de trading nu oferă o garanție a câștigurilor sau a promisiunii rentabilității viitoare. Acestea conturează pur și simplu strategii care, atunci când sunt urmate corect, sunt probabile să producă un număr semnificativ mai mare de pariuri câștigătoare.

Deși toate eforturile au fost furnizate pentru a se oferi cele mai bune strategii posibile,  trebuie să înțeleagă că mai mulți factori pot influența rezultatul unui pariu exchange. Astfel de factori ar include o conexiune bună și fiabilă la internet, înțelegerea corectă a existenței opțiunii de pariere „în desfășurare”, suma totală de bani ce este pariată pe piața relevantă de pe care pariorul își propune să profite și capacitatea proprie a persoanei de a răspunde la schimbările din piața respectivă.

Orice formă de pariere, chiar și pe exchange, este speculativă și nu trebuie să pariezi niciodată cu bani pe care nu îți poți permite să pierzi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More