Acasa Strategii trading Strategii trading simple

Strategii trading simple

de Cristi
strategii trading

Strategii trading

Pe această pagină vei putea accesa oricând mai multe strategii pentru trading. Acestea îți vor fi utile la început de drum.

Asigură-te ai studiat suficient lecțiile oferite pe pagina Pariuri sportive exchange. Aceste strategii pentru trading îl pot ajuta chiar și pe un începător să încaseze un profit lunar. Nu le pune în practică până nu ai parcurs primii pași despre care am vorbit anterior.

Nimeni nu îți garantează câștigurile. Trading-ul nu este pentru toată lumea. Dar nu este nicio rușine dacă nu te numeri printre cei care reușesc. Pe Betfair Exchange concurezi cu alte persoane ca tine. Cineva trebuie să mai și piardă. Poate ai mai mult succes în altă parte. Asta nu înseamnă să te lași bătut după câteva zile sau săptămâni. Vor fi și perioade mai nefaste, dar important este să avem profit la sfârșit de lună. Mie mi-au trebuit câțiva ani să ajung să stăpânesc tradingul. Și încă mai am foarte multe de învățat. Tu nu-ți poți cere să fii prosper peste noapte. Dar nici să pierzi ani la rând fără să înveți din greșeli.

goal profits add

Recomand ca riscul (liability) să fie minim la început. Profitul nu va fi mare la sfârșitul lunii. Dar crede-mă că este mai bine așa, până te obișnuiești. Vei avea timp să crești miza. O vei face progresiv. Când eram și eu în perioada de studiere și experimentare, am fost sfătuit să nu risc niciun ban și să încerc strategiile pe hârtie. Poți încerca și tu la fel, doar că pentru mine nu a fost același lucru până nu am investit bani efectiv. Emoțiile sunt altele când joci pe banii tăi și este important să știi cum să gestionezi situațiile sub presiune.

Vezi și secțiunea cu Strategii Trading Premium.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More