Acasa Articole Sferturi Uefa Champions League 2022 – Analiza si Ponturi/Pariuri

Sferturi Uefa Champions League 2022 – Analiza si Ponturi/Pariuri

de Cristi

Astazi s-au afisat duelurile din Sferturi Uefa Champions League 2022! Cea mai mare competitie de fotbal din lume, cu cele mai puternice echipe, si-a afisat duelurile eliminatorii din sferturi, unde au ramas doar 8 echipe: Chelsea, Manchester City, Villareal, Benfica, Real Madrid, Atletico Madrid, Bayern Munchen si Liverpool.

Meciuri Sferturi Uefa Champions League 2022

Meciurile decisive din Sferturi Uefa Champions League 2022 sunt:

  • Chelsea – Real Madrid
  • Manchester City – Atletico Madrid
  • Villareal – Bayern Munchen
  • Benfica – Liverpool

Analiza Sferturi Uefa Champions League 2022

Avem doua meciuri EXTREM de atractive si foarte deschise, dar si doua formatii cu un meci accesibil: Bayern Munchen si Liverpool.

Chiar daca, la o prima vedere, Bayern Munchen si Liverpool au cele mai usoare meciuri si un culoar favorabil, ele vor juca impreuna in semifinale in cazul in care ambele se vor impune. In urmatoarea faza vor ramane cele mai bune 4 echipe de pe continent si cel mai probabil din lume, deci oricum erau sanse mici sa avem meciuri facile.

Nici meciurile din sferturi nu vor fi facile, pentru ca am vazut ca atat Villareal cat si Benfica Lisabona au luptat pana la capat in meciurile anterioare si au produs doua surprize de proportii: Benfica a eliminat-o pe Ajax la Amsterdam iar Villareal a eliminat-o pe Juventus la Torino.

Manchester City – Atletico Madrid va fi un duel extrem de atractiv, va fi interesant de vazut ce tactica va adopta Simeone si echipa sa in duelul contra gigantilor de la City, care au un lot mult mai valoros si anul acesta a avut rezultate foarte bune atat in Champions League, cat si in campionat unde sunt lideri. (desi Liverpool s-a apropiat la doar un punct).

Chelsea – Real Madrid va fi probabil cel mai urmarit meci, atat datorita pozitiei celor de la Chelsea, care se afla intr-un impas financiar major, dar si datorita lui Real Madrid, care a trecut intr-un mod exceptional de campionata Frantei PSG, cu o revenire impresionanta. E foarte probabil ca Chelsea sa joace meciul de acasa fara spectatori, cu casele inchise, ceea ce ii va elimina din avantajul de a juca acasa, este de urmarit daca Real Madrid va putea beneficia de acest avantaj si sa se impuna in dubla.

Chelsea nu a facut un meci foarte bun, chiar daca a invins-o pe Lille cu 2-1 in deplasare. Ei au reusit victoria doar prin cateva momente de sclipire, dar au tremurat putin dupa ce Lille a deschis scorul in prima repriza.

In a doua semifinala vor ajunge castigatoarele din meciurile City – Atletico si Chelsea – Real Madrid.

Program Meciuri Sferturi Uefa Champions League 2022

Sferturile de finala din UEFA Champions League sunt programate pe 5/6 aprilie pentru meciurile tur, iar meciurile din retur vor fi jucate pe 12/13 aprilie.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More