Acasa Articole Ponturi si Pariuri Belgia – Croatia, 1 Decembrie 2022, Cupa Mondiala din Qatar

Ponturi si Pariuri Belgia – Croatia, 1 Decembrie 2022, Cupa Mondiala din Qatar

de Ionuț

Croatia si Belgia se intalnesc astazi la ora 17:00. Ambele echipe sunt sub presiunea calificarii.
Croatia este putin favorizata de premisele intalnirii, deoarece le e favorabil si un egal aici.

Belgia

Belgienii au inceput cu o victorie împotriva Canadei, urmata de o infrangere impotriva Marocului. Cu toate ca au obtinut victoria impotriva Canadei, jocul belgienilor nu a convins deloc, fapt care s-a vazut in urmatorul meci, pe care l-au pierdut cu 2-0 impotriva Marocului.
Jocul Belgiei mi se pare unul destul de lent, fara nici un orizont, mult sub asteptarile microbistilor si fanilor belgieni.

Croatia

Croatia este o echipa destul de compacta cu jucatori cu experienta, mai ales la mijlocul terenului, unde inchid foarte bine jocul.
Cu toate ca in primul meci nu au convins, fiind tinuti in sah de selectionata Marocului, in meciul impotriva Canadei au aratat faptul ca sunt un grup unit si foarte disciplinat, impotriva caruia este greu de castigat.

Ponturi si Pariuri Belgia – Croatia, Cupa Mondiala 2022, Betcash.ro

Presiunea mai mare este pe Belgia in acest meci, deoarece au nevoie neaparat de o victorie impotriva Croatiei pentru a ii trimite pe croati acasa.
Cu toate acestea nu cred ca croatii se vor apara, adica sa joace la egal.

Datorita faptului ca sunt foarte disciplinati si oportunisti, mizez pe faptul ca acesti vor reusi sa inscrie in poarta belgienilor.

Am ales aici sa ma aleg pariul de DNB 1 pe Croatia la o cota de 2 la SUPERBET.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More