Acasa Articole Ponturi Pariuri Trabzonspor – FC Copenhaga 24 August 2022

Ponturi Pariuri Trabzonspor – FC Copenhaga 24 August 2022

de Rosoga Andrei

Miercuri 24 August cu incepere de la orele 20:00, pe arena Senul Gunes din Trabzon se vor intilni echipa locala, Trabzonspor si danezii de la FC Copenhaga.

Miza este uriasa pentru ambele echipe, calificarea in grupele Champions League + minim 20 de milioane de euro in conturile echipei ce va reusi acest lucru.

Se va juca cu casa inchisa, fanii celor de la Trabzon au vrut sa fie alaturi de favoriti, acest lucru fiind un avantaj imens pentru echipa gazda.

In meciul tur, pe stadionul Parken din Copenhaga, danezii au reusit sa se impuna cu 2:1.

Scurt Preview

Trabzonspor joaca foarte bine acasa ajutata de suportul fanilor. Acest lucru este dovedit prin faptul ca au reusit sa stranga un record de 24 de meciuri fara infrangere acasa, acumuland 17 victorii si 7 egaluri.

Copenhaga a impresionat anul trecut in Conference League in deplasare, ramanand neinvinsa in cele 4 meciuri disputate ‘afara’.

Trabzonspor a reusit sa marcheze de fiecare data in meciurile de acasa, ultimul meci in care nu a reusit acest lucru fiind tocmai in aprilie, contra celor de la Gaziantep.

Ambele echipe marcheaza si primesc goluri la foc automat in acest start de sezon:

Trabzonspor in ultimile 6 meciuri a marcat de 11 ori si a primit 10 goluri.

Copenhaga in ultimele 6 meciuri a reusit sa marcheze de 15 ori si sa primeasca 10 goluri.

Ma astept ca Trabzonul sa inceapa vijelios, sa urce liniile si sa incerce sa marcheze rapid.

Ponturi si Pariuri Trabzonspor – Copenhaga, 24 August 2022, Betcash.ro

Plecand de la premiza ca ambele echipe marcheaza mult dar si primesc usor goluri, pontul meu pentru acest meci este gol in ambele reprize la o cota de 1.73, Las Vegas:

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More