Acasa Articole Ponturi Pariuri Karen Khachanov-Felix Auger Aliassime, 10 iunie 2022, Betcash.ro

Ponturi Pariuri Karen Khachanov-Felix Auger Aliassime, 10 iunie 2022, Betcash.ro

de Rosoga Andrei

Astazi 10 iunie 2022 Libema Open de la s’Hertogenbosch ne ofera un sfert de finala foarte interesant intre rusul Karen Khachanov si canadianul Felix Auger Aliassime.

Karen Khachanov

Rusul ajuns la 26 de ani este o figura emblematica a circuitului, aflandu-se de foarte multi ani la acelasi nivel, un jucator ce detine o dreapta foarte buna si un serviciu la cote inalte.

Khachanov este un jucator ce prefera suprafetele rapide si jocul pe iarba i se potriveste datorita stilului de joc.

Rusul a facut sfert de finala pe iarba de la Wimbledon anul trecut, aceasta fiind cea mai mare performanta a lui pe aceasta suprafata de pana acum.

La Libema Open este prima aparitie si a reusit sa treaca in primele 2 tururi de Tabilo si Majchrzak, cei 2 fiind jucatori de nivel challenger.

Felix Auger-Aliassime

Tanarul canadian este unul dintre cei mai talentati tineri din circuit, vazut de multi experti unul dintre candidati la coroana ATP, un jucator foarte bun pe suprafetele rapide, inzestrat cu o mana foarte buna si un serviciu la cote inalte.

Felix are tot ce este nevoie pentru a ajunge un jucator de top; chiar si banca il ajuta fiind antrenat de ‘unchiul Toni’.

Canadianului ii place iarba, in 2021 inregistrand un record de 10/3 win/lost, fiind, la fel ca si adversarul sau de astazi, sfert finalist la Wimbledon.

Este tot prima prezenta aici pentru Aliassime, el reusind sa treaca in primul tur de Tallon Griekspoor, acesta fiind un meci complicat, cu 2 tiebreakuri.

Ponturi si Pariuri Khachanov – Auger-Aliassime, Betcash.ro

Ambii jucatori au capacitatea sa ne ofere un meci foarte bun.

Vad un meci cu puncte incheiate rapid, ambii jucatori detinand servicii foarte performante.

Khachanov a avut 2 meciuri usoare cu jucatori sub nivelul ATP, in schimb Aliassime a avut un meci greu cu favoritul gazdelor, olandezul Griekspoor, dar tind sa cred ca s-a intamplat asta doar pentru ca a fost primul meci pe iarba si a fost ca o adaptare pe suprafata rapida, iar in meciul de astazi va arata altceva.

Eu cred ca jucatorul care va servi astazi mai bine va fi jucatorul care se va impune si cred ca vom avea parte si de un tiebreak sau de 3 seturi.

Pontul meu pentru aceasta partida este peste 18,5 asi, disponibil in Betano, la o cota de 1.98:

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More