Acasa Articole Ponturi Pariuri Daria Kasatkina – Bianca Andreescu 9 August 2022

Ponturi Pariuri Daria Kasatkina – Bianca Andreescu 9 August 2022

de Rosoga Andrei

Centralul din Toronto va fi gazda unui meci foarte interesant pentru pasionatii de tenis, intre rusoaica Daria Kasatkina si favorita locala Bianca Andreescu.

Daria Kasatkina

Daria Kasatkina: proaspata castigatoare de la San Jose, dupa o finala castigata in fata lui Shelby Rogers, vine foarte motivata la Toronto.

Daria are un an foarte bun, cu procentaj pozitiv pe toate suprafetele, lucru ce i-a permis sa se intoarca in elita tenisului mondial.

Daria se afla la a 3-a prezenta aici; in primele 2 prezente a reusit, de fiecare data, sa atinga turul 2.

Kasatkina prefera suprafetele rapide si chiar daca nu are un fizic impunator, ii plac meciurile lungi si schimburile la fel de lungi, fiind o jucatoare foarte inteligenta, mereu folosindu-se de forta de lovitura a adversarelor, directionand mingea stanga-dreapta fara mult efort fizic.

Bianca Vanessa Andreescu

Bianca Andreescu: canadianca cu origini romane in varsta de 23 de ani este o jucatoare foarte talentata, insa si foarte capricioasa, castigatoare la US Open in 2019, cel mai bun an din tanara-i cariera.

Dupa US Open toata lumea se astepta ca Bianca sa ramana in elita si sa domine tenisul mondial pe suprafetele rapide, insa motivatia din contra a scazut si Andreescu a picat in clasament; probabil un motiv a fost si acea accidentare, care a tras-o putin in jos.

Bianca este la a-4-a prezenta aici si se simte foarte bine acasa, reusind sa castige turneul in 2019.

Ponturi si Pariuri Daria Kasatkina – Bianca Andreescu

Cele 2 jucatoare s-au mai intalnit de 2 ori, de fiecare data Andreescu reusind sa se impuna, prima intilnire fiind chiar la Toronto, in 2019. Anul acesta, la Bad Homburg pe iarba, Andreescu a reusit sa-i administreze o corectie Dariei.

Kasatkina vine dupa un turneu complicat la San Jose, unde a trebuit sa joace foarte mult si chiar daca a avut 1 zi de refacere nu cred ca va fi fizic 100%. Jucand in fata unei jucatoare ca Bianca care joaca pe teren propriu avand un factor important aportul fanilor, meciul nu va fi deloc unul usor pt rusoaica.

Cred ca Bianca pleaca putin favorita si cred ca va fii si motivata si va practiva un tenis agresiv si foarte bun si eficient.

Pontul meu pentru acest meci este victorie Bianca Andreescu la o cota 1.72 in oferta GET’S BET.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More