Acasa Articole Polonia vs Insulele Feroe – Pronosticuri CE Handbal 15.01.2024

Polonia vs Insulele Feroe – Pronosticuri CE Handbal 15.01.2024

de Cosmin Tataru

Luni, de la ora 19:00, avem un nou meci tare de la Campionatul European, intre doua echipe ce inca mai spera la un loc doi pentru calificarea in faza urmatoare.

Daca sansele Poloniei sunt foarte mici si acestia au nevoie de un joc al rezultatelor in favoarea lor, Insulele Feroe, cu o victorie poate sa urce pe a doua pozitie in fata celor din Norvegia, asta daca acestia nu reusesc un rezultat pozitiv contra Sloveniei.


Polonia

  • Echipa polonezilor este pe cale de a incheia o campanie europeana ratata din toate punctele de vedere, tinand cont ca au inceput acest Campionat European cu doua infrangeri drastice contra celor din Norvegia si Slovenia.
  • Au reusit sa marcheze doar 46 de goluri in doua meciuri si sa primeasca nu mai putin de 64, iar acestia sufera atat defensiv, cat si ofensiv.
  • Chiar daca diferenta de valoare nu este una colosala, Polonia porneste cu a doua sansa si ii va fi foarte greu sa obtina un rezulatat pozitiv in acest meci.

Insulele Feroe

  • Insulele Feroe au reusit un rezultat miraculos in ultima etapa a Campionatului European contra celor din Norvegia, marcand 3 goluri in ultimul minut.
  • Au inscris pana in prezent 29 de goluri cu Slovenia si 26 cu Norvegia, in timp ce in defensiva s-au prezentat impecabil in special cu Norvegia.
  • Sunt favoriti in acest duel si sansele sa se impuna sunt destul de mari, insa cu toate astea am ales sa mizam pe un pronostic bazat pe goluri care sper sa ne aduca un nou win.

Pronostic Polonia – Insulele Feroe

Pentru acest meci am ales sa mizam pe total goluri Polonia peste 29.5 la o cota de 1.90 din oferta Superbet, asta pentru ca echipa de pusti a feroezilor sunt foarte ofensivi, cu atacuri rapide, finalizate dupa doar cateva pase.


Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More