Acasa Articole Petrolul vs Dinamo – Ponturi si Pronosticuri 20.01.2024

Petrolul vs Dinamo – Ponturi si Pronosticuri 20.01.2024

de Cosmin Tataru

Sambata de la ora 20:00, avem un nou meci tare din Superliga, unde pe Stadionul Ilie Oana, Petrolul Ploiesti se dueleaza cu Dinamo.

Daca Petrolul incearca pe cat posibil sa se califice in playoff la finalul sezonului regulat, Dinamo are misiunea de a se salva in acest sezon de la retrogradare.


Petrolul

  • Echipa antrenata de Pirvu se afla in acest moment intr-o perioada foarte slaba, unde de 7 meciuri nu a mai cunoscut victoria.
  • In acest moment acestia ocupa a-10-a pozitie, cu 27 de puncte acumulate dupa 21 de meciuri, aflandu-se la 3 puncte de primul loc ce duce in playoff si la 3 puncte de primul loc retrogradabil.
  • Au reusit sa inscrie destul de putin in cele 21 de meciuri disputate, mai exact 22 de goluri, in timp ce in aparare stau destul de bine tot cu 22 de goluri primite.
  • Victoria este singurul obiectiv pentru gazari, iar Pirvu nu concepe un nou pas gresit de data aceata impotriva celor de la Dinamo.

Dinamo

  • Echipa antrenata de croatul Kopic incheiat anul 2023 cu 2 victorii, ceea ce le ofera speranta fanilor ca se pot salva de la retrogradare.
  • Se afla in acest moment pe penultimul loc, unde dupa 21 de etape au reusit sa acumuleze doar 16 puncte, la 4 deasupra celor de la Botosani si la 10 de primul loc ce i-ar putea salva de la retrogradare.
  • Au un golaveraj de -18, acestia marcand doar 13 goluri in cele 21 de meciuri, in timp ce au primit 31, ofensiva fiind de departa principala problema a trupei lui Kopic.
  • Au un moral bun si spera sa inceapa noul an cu dreptul, insa misiunea este destul de grea pe stadionul celor din Ploiesti.

Pronostic Petrolul Ploiesti – Dinamo

Pentru acest duel mizam pe goluri, unde pentru minim 3 goluri in meci, Superbet ofera o cota de 2.40.


Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More