Acasa Articole Olimpia Milano – Baskonia – Ponturi si Pariuri 28 Decembrie 2023

Olimpia Milano – Baskonia – Ponturi si Pariuri 28 Decembrie 2023

de Edi

Joi de la ora 21:30 pe arena Mediolanum Forum, se va juca partida dintre Olimpia Milano si Baskonia, in etapa care incheie turul in Euroliga. Oaspetii se afla in zona play-off-ului, de la locul patru pana la locul zece toate echipele avand acelasi numar de victorii si de infrangeri. Gazdele sunt la trei victorii distanta de aceste echipe, si promit o revenire in urmatoarea perioada.

Olimpia Milano

Cu cinci victorii in ultimele sase partide, Olimpia Milano pare pe drumul cel bun, asigurandu-si un Craciun linistit. Antrenorul Ettore Messina pare sa schimbe putin registrul tactic, si asta s-a vazut cel mai evident in deplasarea de la Cremona cu un joc mai limpede, mai plin de personalitate. Aceasta schimbare pare sa se datoreze si (re)debutului lui Shabazz Napier care a inscris 16 puncte in 24 de minute. Cand Maodo Lo se va intoarce, impreuna cu Mirotic si Shields echipa va fi cu adevarat una de temut.

Baskonia

Oamenii lui Dusko Ivanovic se confrunta cu inca o saptamana in deplasare, in care va intalni Olimpia Milano și Girona. Bascii sunt in zona de play-off atat in Euroliga cat si in campionat, insa deplasarile din aceasta perioada se vor resimti cu siguranta. Un aspect pozitiv in luna aceasta este Chima Moneke, fiind MVP in Liga Endesa cu 29 de puncte si 12 recuperari in meciul cu Palencia.

Pont Olimpia Milano – Baskonia

Revolutia pare evidenta la echipa italiana, antrenorul Ettore Messina fiind increzator odata cu revenirea lui Shabazz Napier: „Ne-a dat ritm, aruncari, a fost obisnuitul Napier. Flaccadori impreuna cu el au tinut echipa in timpul jocului.” Daca mai punem la socoteala si evolutia buna din ultima vreme a celor doi americani Hall si Melli, avem toate premisele pentru o victorie care sa acopere handicapul.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More