Acasa Articole Olimpia Milano – Alba Berlin – Ponturi si Pariuri 09 Ianuarie 2024

Olimpia Milano – Alba Berlin – Ponturi si Pariuri 09 Ianuarie 2024

de Edi

Marti de la ora 21:30 pe arena Mediolanum Forum, se va juca partida dintre Olimpia Milano si Alba Berlin in runda cu numarul 20. Programul este alert pentru toate echipele din Euroliga. Cu toate acestea italienii sunt in crestere in acest moment si continua cursa pentru un loc de play-off. De partea cealalta, nemtii isi doresc sa scape de ultimul loc, insa par depasiti de nivelul acestei competitii.

Olimpia Milano

Echipa a jucat bine fara Shields, Mirotic, Lo și Baron ceea ce merita apreciat. Vedeta Kyle Hines a spus despre urmatorul meci: ”Este un meci important pentru noi, deoarece incercam sa ne apropiem de zona play-off-ului si pentru a face acest lucru nu trebuie sa facem greseli si sa ne protejam terenul. Va fi crucial sa le limitam recuperarile ofensive, pentru care am platit scump in meciul de la Berlin, si sa le limitam jocul de tranzitie. Totul va veni dintr-un atac echilibrat, cu multa miscare a mingii.”

Alba Berlin

Antrenor Israel Gonzalez a declarat: ”Meciul cu Milan de marti va fi foarte dificil – adversarii nostri sunt in crestere in acest moment. In ultimele jocuri, si-au gasit forma si joaca intr-o aparare fizica si o ofensiva foarte disciplinata. In plus, echipa Milanului este foarte profunda cu Napier, Hall și Flaccadori.” Oaspetii au fost laudati de antrenorul Ettore Messina: „Stim foarte bine cat de periculoasa este Alba Berlin in recuperarea ofensiva si mai ales cand pot juca pe teren deschis si isi pot folosi jocul in tranzitie.”

Pont Olimpia Milano – Alba Berlin

Impotriva lui Alba echipa va fi aceeasi care a fost aproape de victorie la Pireu, care a invins convingator Bayern si a reaparut de la minus 15 la Trento. In unele privinte, echipa si-a gasit echilibrul defensiv, precum si un cvintet eterogen in atac. De partea cealalta Alba Berlin va fi o echipa motivata pentru ca se bazeaza pe doi italieni tineri si de calitate precum Matteo Spagnolo și Gabriele Procida. De temut sunt Matt Thomas și Sterling Brown, dar si campionul mondial Johannes Thiemann, astfel ca preconizez o partida deschisa cu multe puncte.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More