Acasa Articole Olanda vs Portugalia – Pronosticuri CE Handbal 23.01.2024

Olanda vs Portugalia – Pronosticuri CE Handbal 23.01.2024

de Cosmin Tataru

Marti, de la ora 16:30, avem primul meci al zilei de la Campionatul European de Handbal, unde Olanda intalneste in Barclays Arena din Hamburg pe Portugalia.

Cele doua echipe s-au calificat in grupa a-2-a principala, insa nu au reusit sa emita pretentii in fata nationalelor care deja sunt calificate dupa primele 4 meciuri, Danemarca si Suedia.


Olanda

  • Echipa olandezilor a inceput acest Campionat European foarte bine cu 2 victorii impotriva Georgiei si a Bosniei Herzegovina, insa ce a urmat este foarte dezamagitor.
  • Au pierdut ultimele 4 meciuri cu Suedia, Danemarca, Norvegia si Slovenia fara sa aiba foarte multe sanse, chiar daca au reusit sa inscrie peste 31.5 goluri in medie pe meci.
  • Apararea este punctul slab al acestei echipe care avea pretentii mult mai mari decat ultimul loc din grupa principala, insa spera sa obtina o victorie de orgoliu cu Portugalia.

Portugalia

  • Echipa portughezilor fara prea multe vedete, au reusit sa surprinda la acest Campionat European si sa mai spere la o clasare pe locul 3 in grupa a-2-a principala.
  • Au reusit 4 victorii in cele 6 meciuri disputate si au pierdut doar in fata celor mai puternice echipe Danemarca si Suedia.
  • Au castigat cu Grecia, Cehia, Norvegia si Slovenia si au reusit sa inscrie in medie 32 de gluri pe meci, in timp ce in defensiva au primit 31.6 goluri pe meci.

Pronostic Olanda – Portugalia

Sunt doua echipe cu atacuri foarte scurte si care au reusit foarte multe meciuri de peste 60 de goluri marcate.

Am mizat din oferta Superbet la o cota de 1.75 pe total goluri peste 62.5 in meci.


Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More