Acasa Articole Notts County vs Derby – Ponturi și Pronosticuri 10 octombrie 2023

Notts County vs Derby – Ponturi și Pronosticuri 10 octombrie 2023

de Cosmin Tataru

EFL Trophy ne ofera un duel intre Notts County și Derby din grupa a-7-a competiției.
Un duel intre echipa de League Two, Notts County și echipa de League One, Derby care se anunța o disputa foarte interesanta intr-o zi in care ofera la pariuri sportive este una foarte limitată.
Presiunea este clar pe echipa gazda, care este obligată sa obțină victoria pentru a rămâne cu șanse la calificarea din grupe.


Notts County

Echipa condusă de Williams performează in eșalonul al 4-lea din competițiile fotbalului englezesc, numita League Two.
Sunt pe primul loc in campionat unde după primele 12 etape au obținut 24 de puncte și care spera ca la finalul acestui sezon sa acceadă in League One, eșalon divizionar precum liga a 3-a din România.
O echipa foarte ofensiva care marchează multe goluri cu o medie de 2.25 înscrise pe meci, iar media golurilor primite este de 1.75 pe meci, fiind o echipa care se arunca in atac, lasand deseori multe spații deschise in apărare.
In prima etapa a acestei competitii acestia au pierdut cu 2-1 in fata echipei de tineret a celor de la Wolves, după un meci cu 81% posesie și foarte multe faze de gol.


Derby

Echipa condusă de Warne este una de tradiție care activează in al 3-lea eșalon fotbalistic și care spera sa promoveze in Championship la finalul acestui sezon.
In 11 meciuri au acumulat 18 puncte și se afla pe locul 8, foarte aproape de locurile din playoff, însă mai este mult pana la finalul campionatului.
In ofensiva stau destul de bine cu o medie de 1.6 goluri înscrise pe meci, in timp ce faza defensiva este calitatea echipei lui Warne cu o medie de un gol primit pe meci.
In prima etapa a competiției EFL Trophy au obținut o victorie clară cu 2-0 in fata celor de la Lincoln, fără sa aibă prea mari emotii pentru cele 3 puncte.


Pronostic Notts County – Derby

Pentru acest meci am ales sa mizez pe echipa mult mai bine clasata in randul ligilor inferioare din Anglia. Sunt de parere ca Derby prezinta o calitate fotbalistica neta superioara celor de la Notts County si ii vad capabili sa inscrie de cel putin 2 ori in meci cu usurinta.

Am ales sa mizez pe acest meci la o cota de 1.80 din oferta celor de la Superbet pe pronosticul „Derby marcheaza cel putin doua goluri in meci”.


Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More