Acasa Articole Norvegia vs Olanda – Pronosticuri CE Handbal 19.01.2024

Norvegia vs Olanda – Pronosticuri CE Handbal 19.01.2024

de Cosmin Tataru

Vineri, de la ora 19:00, avem un super duel de la Campionatul European de Handbal din Germania, unde pe Barclaycard Arena din Hamburg, Norvegia intalneste Olanda.

Norvegia din punct de vedere al cotei, este clar favorita in fata Olandei, insa in terenul lucrurile vor sta cu totul si cu totul diferit.


Norvegia

  • Echipa norvegienilor este una dintre nationalele care au dezamagit la acest turneu, reusind in cele 4 meciuri disputate pana in prezent, sa inregistreze doar o victorie.
  • Chiar daca in toate cele 4 meciuri au pornit ca favoriti, acestia au castigat doar cu Polonia pe care a invins-o cu 32 la 21, cu Insulele Feroe au remizat 26 la 26, reusind “performanta” de a primi 3 goluri in ultimul minut, in timp ce cu Slovenia si cu Portugalia au pierdut.
  • Chiar daca sansele de a se califica pe tabloul principal din grupa a-II-a sunt minime, acestia inca spera ca pot obtine victorii pe linie si ca la final se vor clasa pe primele 2 pozitii.

Olanda

  • Echipa olandezilor a inceput acest Campionat European cu doua victorii fantastice impotriva celor din Georgia si Bosnia, pe care le-a invins la o diferenta mare de goluri.
  • Cu Suedia, a treia favorita la castigarea competitiei a pierdut la limita 28 la 29, dupa un gol marcat de acestia la ultima faza a meciului, in timp ce in ultimul meci cu principala favorita, Danemarca, nu au avut prea multe sanse dupa un 39 la 27.
  • Pornesc cu sansa a doua in acest meci, dar noi suntem siguri ca se vor impune. Individual nu au valoarea celor din Norvegia, insa ca grup sunt cu mult peste acestia.

Pronostic Norvegia – Olanda

Pentru acest meci v-am pregatit doua pronosticuri si speram sa pastram forma buna pe handbal cu numeroase meciuri win de la Campionatul European.

Pentru inceput am mizat la o cota de 1.90 pe total goluri Olanda peste 29.5 din oferta Superbet.

Victoria Olandei la o cota de 3.55 reprezinta al doilea pronostic. Sunt foarte increzator ca acestia se vor impune in fata Norvegienilor.


Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More