Acasa Articole Maxime Cressy-Felix Auger-Aliassime Ponturi si Pariuri 28 Iunie 2022

Maxime Cressy-Felix Auger-Aliassime Ponturi si Pariuri 28 Iunie 2022

de Rosoga Andrei

Dimineata zilei 2 de la Wimbledon ne promite un meci foarte atractiv intre un jucator cu un serviciu colosal, americanul Maxime Cressy, si unul dintre cei mai talentati tineri din circuit, canadianul Felix Auger-Aliassime.

Maxime Cressy

Americanul in varsta de 25 de ani se afla in cea mai buna forma din cariera, recent intrat in top 50.

Cressy este un jucator inzestrat cu un serviciu foarte puternic, fiind printre cei mai buni la serva din circuit si, in ciuda inaltimii pe care o are, este un jucator cu o mobilitate destul de buna pentru standardele ATP.

Cressy se afla la prima prezenta pe tabloul de la Wimbledon, el venind dupa un turneu la Eastbourne unde a fost invins foarte greu in 3 seturi de compatriotul sau Taylor Fritz, in finala.

Felix Auger-Aliassime

Canadianul este unul dintre cei mai buni tineri din generatia sa si este vazut de fostele glorii ale tenisului un candidat la coroana ATP in viitor.

Felix este un jucator cu o mana foarte buna, un serviciu de top 10 si o mobilitate care il face un jucator de top.

Trecut de perioada adolescentei, Felix pare un jucator foarte complet si, de cand lucreaza cu unchiul „Toni” pare si un jucator foarte matur, care stie cum sa isi ascunda emotiile.

Canadianul este un jucator ce acopera bine toate suprafetele, ,insa anul acesta pe iarba a parut putin instabil, pierzand surprinzator la s’Hertoghenbosch in semifinala la Van Rijthoven, si la Halle in fata lui Hurkacz, acesta din urma fiind un jucator de top10.

Felix se afla la a 3-a prezenta aici, unde anul trecut a reusit cea mai buna performanta, pierzand in sferturi la finalistul italianul Matteo Berretini, in sferturile de finala.

Cressy – Auger-Aliassime Ponturi si Pariuri, Betcash.ro

Cressy este un jucator aflat in forma si se anunta un meci foarte atractiv, insa are in fata sa un jucator de top; ma astept la o partida cu gameuri scurte, punandu-se foarte mult baza pe serviciile impunatoare pe care cei 2 jucatori le detin.

Daca ar fi s-o iau logic si la feelingul pe care il am, as zice ca s-ar juca 4 seturi si in tiebreak il vad favorit pe Aliassime; canadianul este mult mai experimentat la nivelul acesta, insa totusi cred ca amandoi vor servi bine si se vor da multi asi.

Pontul meu pentru acest meci este peste 36.5 de asi din oferta Betano, la o cota de 1.91.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More