Acasa Articole Luxemburg – Slovacia – Ponturi si Pronosticuri 16 Octombrie 2023

Luxemburg – Slovacia – Ponturi si Pronosticuri 16 Octombrie 2023

de Edi

Luxemburg intalneste pe teren propriu Slovacia, luni de la ora 21:45. Gazdele sunt pe un surprinzator loc 3 cu 11 puncte si pot visa la o calificare istorica la un turneu final, intr-o grupa din care mai fac parte echipa ca Islanda si Bosnia. Oaspetii sunt pe un meritat loc 2 cu 13 puncte iar cu o victorie si-ar asigura in proportie foarte mare calificarea la Euro 2024.

Luxemburg

In tur a fost 0-0 la Trnava, iar victoriile cu Islanda, respectiv cu Bosnia in deplasare arata ca Luxemburg se descurca bine in fotbal de ceva timp. Echipa care altadata era victma sigura, astazi da batai de cap tuturor fiind pe cel mai bun loc din istoria sa in clasamentul FIFA. Fara vreun nume mare la echipa, Luxemburg s-a remarcat prin forta grupului, tranzitie rapida in atac, jucatori bine pregatiti tactic si fizic.

Slovacia

Slovacia vine dupa o infrangerea cu 3-2 in fata Portugaliei, meci in care le-au lasat multe spatii lusitanilor in prima repriza. In repriza a doua jucatorii au fost mai montati, au jucat mult mai bine si cu putin noroc puteau egala. Antrenorul Francesco Calzona nu are probleme de lot si se asteapta la un joc de calitate de la echipa sa. Totodata este multumit de cum s-a recuperat echipa dupa meciul cu Portugalia. ,,Pentru acest tip de meci, jucătorii nu trebuie să fie extra motivați psihic, trebuie să fie pregătiți din punct de vedere tactic și tehnic.” a completat el.

Pont Luxemburg – Slovacia

Antrenorul Slovaciei a spus ca: „Trebuie să joci fotbal și să lași mingea adversarului cât mai puțin posibil. Este un meci important pentru noi și ne pregătim pentru el cu toată seriozitatea. Vom încerca să profităm la maximum de el.” Asadar ne putem astepta la un joc de posesie al slovacilor care sunt usor favoriti. Cu un 4-3-3 deja rodat, Slovacia isi poate asigura biletele pentru Germania intr-o proportie covarsitoare. Merg pe oaspeti ca vor avea mai multe cornere in aceasta partida.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More