Acasa Articole Iga Swiatek – Naomi Osaka – Ponturi si Pariuri 2 aprilie

Iga Swiatek – Naomi Osaka – Ponturi si Pariuri 2 aprilie

de Rosoga Andrei

In aceasta seara, de la ora 20:00, va avea loc finala turneului Masters de la Miami dintre Iga Swiatek si Naomi Osaka.

Iga Swiatek

Iga Swiatek, jucatoare de origine poloneza, se afla in cea mai buna perioada a carierei sale dupa ce a profitat de retragerea din circuit a lui Ashleigh Barty si a urcat pe prima treapta a clasamentului WTA. Forma pe care o are Iga in acest an este de invidiat, castigand pana acum turneele de la Doha si Indian Wells, in timp ce la Miami a ajuns in finala fara sa piarda nici macar un set.

Naomi Osaka

Naomi Osaka, actual numar 77 mondial, fost lider al clasamentului WTA si castigatoare a trei titluri de Grand Slam nu se afla deloc intr-o perioada buna din punct de vedere mental. Cu toate astea, nipona a ajuns pana in finala de la Miami aratand un joc agresiv, foarte bun, cedand un singur set.

Intalniri directe

Finala de aici va reprezenta al doilea meci direct dintre cele doua jucatoare, ele intalnindu-se o singura data, in 2019 la Toronto, unde Osaka s-a impus cu 7-6, 6-4.

Ponturi si pariuri Iga Swiatek – Naomi Osaka

Ambele jucatoare sunt in forma, iar Osaka pare sa isi aduca aminte de perioada in care domina autoritar circuitul. La acest turneu ambele au etalat un joc agresiv, dominand majoritatea schimburilor.

Daca Osaka ar fi la un nivel mental optim, cred ca ar putea sa castige contra oricarei jucatoare din circuit, chiar si contra proaspat retrasei Barty. Dat fiind ca acesta este cel mai important meci pentru Osaka dupa o perioada destul de lunga, cred ca emotiile vor fi mari de partea ei, iar cateva duble greseli pot aparea cu usurinta.

Asadar, recomandarea mea pentru finala de la Miami este „peste 1.5 duble greseli Osaka”, la cota 1.82.

Ponturi si pariuri Iga Swiatek – Naomi Osaka

Foto: cnn.com

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More