Acasa Articole Grecia vs Danemarca – Pronosticuri CE 2024 Handbal 13.01.2024

Grecia vs Danemarca – Pronosticuri CE 2024 Handbal 13.01.2024

de Cosmin Tataru

O noua zi cu meciuri de la Campionatul European de handbal din Germania, unde de la ora 21:30, Grecia intalneste principala favorita, Danemarca, pe arena Olympiahalle din Munich.

Este clar inca de pe acum ca meciului o sa fie castigat de danezi, insa cu toate astea am gasit un pronostic care o sa ne aduca un nou win.


Grecia

  • Echipa elenilor au inceput acest campionat european cu stangul, inregistrand o infrangere cu 31 la 24 in fata Portugaliei.
  • Grecia este o echipa care nu inscrie foarte multe goluri, cu o medie de 27.5 goluri pe meci, in timp ce in defensiva lucrurile sunt foarte asemanatoare cu o medie de 28 de goluri primite pe meci.
  • Sansele ca acestia sa se califice din grupa sunt inexistente, avand nevoie de o victorie in fata danezilor, victorie care insa nu este posibila tinand cont de diferenta de valoare intre cele doua echipe.

Danemarca

  • Danezii au inceput acest campionat european cu o victorie, insa care nu a convins, tinand cont ca au inscris cu Cehia doar 23 de goluri.
  • Au o medie de 31.2 goluri marcate pe meci, in timp ce in defensiva stau foarte bine cu doar 22.6 goluri primite pe meci, fiind recunoscuti ca cea mai buna aparare din lume.
  • Am jucat pe over in acest meci pentru ca ne asteptam la o reactie de orgoliu, unde danezi o sa rupa plasa portarului elen.

Pronostic Grecia – Danemarca

Pentru acest meci am mizat din oferta Superbet la o cota de 1.67 pe “total goluri peste 60.5” in meci.


Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More