Acasa Articole Giannis Antetokounmpo este noul ambasador global Betano

Giannis Antetokounmpo este noul ambasador global Betano

de Cristi

Giannis Antetokounmpo, celebrul baschetbalist cunoscut pentru performanțele sale impresionante în NBA, a devenit noul ambasador global al brandului Betano. Sportivul de origine greacă și nigeriană, recunoscut pentru contribuția sa remarcabilă în câștigarea campionatului de baschet nord-american alături de echipa Milwaukee Bucks și pentru titlul de MVP în finala din 2021, va reprezenta acum Betano în diverse campanii de brand.

De la debutul său în NBA în 2013, la echipa Milwaukee Bucks, Giannis Antetokounmpo și-a consolidat rapid poziția ca una dintre vedetele emblematice ale ligii. Se remarcă prin selecțiile constante în echipa All-Star, fiind prezent în acest eveniment anual începând cu anul 2017.

Cu o notorietate globală în creștere, Antetokounmpo a obținut recent locul patru în topul celor mai marketabili sportivi din lume pentru anul 2023.

Parteneriatul său cu Betano reprezintă o colaborare inedită, marcând un moment de referință pentru industria jocurilor de noroc, deoarece Antetokounmpo devine primul ambasador global al acestei companii.

În legătură cu această colaborare, Giannis Antetokounmpo a declarat: „Acord o importanță deosebită parteneriatelor pe care le aleg și îmi doresc întotdeauna să aibă o semnificație personală. În Betano am găsit nu doar o legătură prin pasiunea comună pentru sport, ci și în dorința noastră constantă de a ne autodepăși.”

Anunțul parteneriatului dintre Betano și Giannis Antetokounmpo este acompaniat de lansarea unei campanii de brand în care sportivul este protagonist. Sub sloganul „Într-o lume artificială, jocul tău este pe bune”, videoclipul intitulat „Giannis Antetokounmpo vs Inteligența Artificială” subliniază importanța jocului autentic într-o eră digitalizată.

George Daskalakis, Co-Fondator și CEO al Kaizen Gaming, compania care deține Betano, a menționat: „Suntem extrem de încântați să avem ca ambasador global pe Giannis Antetokounmpo pentru Betano. Pe lângă faptul că este recunoscut ca unul dintre cei mai talentați jucători de baschet din lume, Giannis personifică valorile noastre fundamentale la Kaizen Gaming: muncă asiduă, angajament, progres continuu și, mai presus de toate, modestie. Deși domeniile noastre sunt diferite, în el vedem esența a ceea ce reprezintă brandul și viziunea noastră ca o companie internațională de top, cu rădăcini puternice în realitate.”

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More