Acasa Ponturi Finlanda vs Rusia – analiza și pontul zilei – 16 iunie

Finlanda vs Rusia – analiza și pontul zilei – 16 iunie

de Bogdan Ivanovici

Finlada și Rusia se vor întâlni de la ora 16:00 în etapa a doua a Grupei B, pe Gazprom Arena din Saint Petersburg.

În prima etapă din grupe, Finlanda a reușit o victorie de necrezut contra Danemarcei, 1-0, însă meciul în sine a intrat pe plan secund după ce Christian Eriksen a suferit un atac de cord la sfărșitul primei reprize. În aceste condiții, un rezultat pozitiv contra Rusiei poate oferi nordicilor accederea în fazele eliminatorii ale EURO 2020.

Rusia a deschis Campionatul European cum nu se putea mai rău, fiind învinsă cu 3-0 de Belgia, golurile partidei fiind marcate de Romelu Lukaku (2) și Thomas Meunier. În urma acestei partide, putem trage mai multe concluzii, însă niciuna pozitivă: rușii nu și-au creat ocazii, prin urmare atacul lasă de dorit, iar apărarea a avut o prestație modestă, greșind flagrant la două dintre golurile Belgiei.

Finlanda

  • Formă: VÎÎÎE
  • Ultimul rezultat: Danemarca 0-1 Finlanda, 12/06

Echipă probabilă: Hradecky; Vaisanen, Arajuuri, O’Shaughnessy, Toivio, Uronen; Kamara, Sparv, Lod; Pohjanpalo, Pukki

Rusia

  • Formă: ÎVEÎV
  • Ultimul rezultat: Belgia 3-0 Rusia, 12/06

Echipă probabilă: Shunin; Dzhikiya, Semenov, Barinov; Fernandes, Zobnin, Ozdoev, Karavaev; Miranchuk, Golovin; Dzyuba

Istoricul întâlnirilor directe

Rusia domină autoritar confruntările contra Finlandei, însă ultimele datează din 2008-2009, când rușii s-au impus în calificările pentru Campionatul Mondial tur-retur cu scorul de 3-0.

Pontul zilei

Finlanda s-a apărat pe tot parcursul meciului contra Danemarcei, singurul șut expediat către poarta danezilor reprezentând unicul gol al partidei. Dat fiind că Finlanda are nevoie de un rezultat pozitiv contra Rusiei, mă aștept ca aceștia să abordeze mecul în aceeași manieră – parking the bus.

De cealaltă parte, rușii au arătat neputincioși în atac săptămâna trecută, iar asta mă face să mizez PsF X la cota 1.78.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predicții sportive.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More