Acasa Articole Campionatul Mondial de Handbal Feminin 2023

Campionatul Mondial de Handbal Feminin 2023

de Cosmin Tataru

Campionatul Mondial de Handbal Feminin este cea mai importanta competitie din acest sport pentru nationale, fiind organizat de catre Federatia Internationala de Handbal.

Pentru Romania este o adevarata sarbatoare tinand cont ca suntem prezenti pentru a-26-a oara la un Campionat Mondial, fetele noastre fiind repartizate in Grupa E alaturi de Danemarca, Serbia si Chile.

Acest turneu final se desfasoara in 3 tari nordice, Danemarca, Suedia si Norvegia in perioada 29 noiembrie – 17 decembrie, fiind disponibil pe toate programele Digi Sport.

In prima parte a turneului, in fazele preliminarii, din cele 4 echipe angrenate in fiecare grupa, se califica primele 3 in cele principale, ca mai apoi turneul sa prinda amploare in fazele eliminatorii.

Norvegia este dinatoarea trofeului din 2021, iar pentru acest turneu este din nou favorita la o cota de 2.20, urmata de Franta, Danemarca, Suedia etc.

Romania este a-9-a favorita la castigarea trofeului cu o cota de 40 in oferta Fortuna.

Ca sa ajunga in finala avem o cota de 20, clasarea pe 1-3 a tarii noastre ne aduce o cota de 8.00, clasarea pe locurile 1-4 o cota de 4.00, iar prezenta in optimi ne ofera o cota de 1.50.

In cele ce urmeaza va vom pune la dispozitie atat grupele cu echipele participante, cat si pronosticuri pe antepost, unde putem alege castigatoare grupei si clasarea unei echipe la finalul primelor 3 meciuri.


Grupa A

In grupa A, Suedia este de departe principala favorita la castigarea primului loc, urmata de Croatia.


Grupa B

In grupa B, Ungaria este favorita la o cota de 1.40 la castigatea primului loc, urmata de Muntenegru.


Grupa C

Grupa C are o favorita clara, Norvegia cu o cota de 1.01, urmata de Coreea de Sud.


Grupa D

In Grupa D, Franta este favorita certa la castigatea primului loc cu o cota de 1.03, urmata de Slovenia.


Grupa E

In grupa Romaniei, Danemarca este favorita la castigarea primului loc cu o cota de 1.08, urmata de Romania cu o cota de 7.00.


Grupa F

Germania este principala favorita in grupa F, urmata de Polonia, Japonia si Iran.


Grupa G

Spania are cota 1.65 ca o sa castige grupa G, unde Brazilia este o candidata serioasa cu o cota de 2.15.


Grupa H

In grupa H, Olanda este favorita certa cu o cota de doar 1.03 la castigarea grupei, uarmara de Cehia cu o cota de 10.


Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More