Acasa Articole Campionatul European de Handbal Masculin 2024

Campionatul European de Handbal Masculin 2024

de Cosmin Tataru

Miercuri de la ora 19:00 incepe o noua competitie de top a sportului European din Handbal, unde pe arenele din Germania se intalnesc 24 de nationalitati care lupta brat la brat pentru castigarea trofeului de campion european in handbal.

In prima faza, avem turneul preliminar format din 6 grupe a cate 4 echipe, unde din fiecare grupa primele doua locuri merg mai departe in faza urmatoare.

Romania este una dintre tarile care participa la acest Campionatu European dupa 28 de ani de pauza, iar obiectivul impus de Xavi Pascual este iesirea din grupele premilinare.

Acestia fac parte din Grupa B, alaturi de Croatia, Spania si Austria, iar misiunea este destul de dificila.

Lotul Romaniei condus de spaniolul Xavi Pascual, este:

  • Portari: Ionut Iancu (Steaua), Dan Vasile (CSM Constanta)
  • Extreme: Nicusor Negru (Dinamo), Sabin Constantina (Steaua), Alex Tarata (Steaua), Ionut Nistor (CSM Constanta)
  • Pivoti: Calin Dedu (Dinamo), Robert Nagy (Minaur), Adrian Rotaru ( CSM Bucuresti)
  • Linia de 9 metri: Robert Militaru (Dinamo), Dan Racotea (Dinamo), Andrei Dragan (CSM Constanta), Gabriel Ilie (CSM Constanta), Daniel Stanciuc (Dinamo), Gabriel Cumpanici (Minaur), Cristi Ghita (Turda), Marius Sadoveac (Poli Timisoara), Liviu Caba (CSM Constanta), Demis Grigoras (Benfica), Andrei Buzle (Granollers)

Cele 6 grupe sunt:
Pronosticuri CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL 2024

Danemarca este favorita la castigarea trofeului cu o cota de 2.10, urmata de Franta, Suedia, Spania si tara gazda, Germania.

In ceea ce urmeaza va vom pune la dispozitie cotele pentru clasarea pe prima pozitie in grupa pe care le gasiti la FORTUNA!

GRUPA A


Grupa B


Grupa C


Grupa D


Grupa E


Grupa F


Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More