Acasa Articole Cagliari – Sassuolo – Ponturi si Pariuri 11 Decembrie 2023

Cagliari – Sassuolo – Ponturi si Pariuri 11 Decembrie 2023

de Edi

In Sardinia, Cagliari – Sassuolo este meciul care inchide etapa cu numarul 15 din Serie A luni de la ora 21:45. Chiar daca sunt pe loc retrogradabil, sarzii sunt o echipa greu de batut in insula, fiind invinsi doar de granzii Inter, AC Mlian si Roma. Oaspetii sunt pe un modest loc 15, tot mai departe de performanta din anii trecuti cand s-au clasat intre primele 8 echipe.

Cagliari

Reputatul antrenor Claudio Ranieri a prefatat aceasta partida: „Este o formatie foarte buna. S-a descurcat foarte bine mai ales acasa. Va trebui sa avem o evolutie perfecta. Este echipa care trage cel mai mult din exterior, joaca pe flancuri si te pune in dificultate.” Gazdele nu se vor putea baza pe Antoine Makoumbou (suspendat) si nici pe Marko Rog (accidentat).

Sassuolo

Antrenorul Alessio Dionisi va trebui sa faca fata absentei grele din cauza suspendarii lui Domenico Berardi, tot suspendat fiind si Boloca. Lista absentilor continua cu Obiang, Viti și Alvarez, care sunt accidentati. Castillejo pare sa fie favorit in acest moment in atac, dar oricand pot juca si Defrel, Bajrami sau Volpato.

Pont Cagliari – Sassuolo

Intrebat daca acest joc poate fi un punct de cotitura, Ranieri a delcarat: Nu. Pentru mine, fiecare joc este o caramida. Suntem la cinci puncte în spatele lui Sassuolo si jocul este important pentru ambele echipe. Vom incerca sa castigam iar la final ne vom putea concentra pe urmatoarele meciuri”. Compartimentul ofensiv al sarzilor nu duce lipsa de solutii, pe langa Pavoletti si Lapadula, mai pot juca Petagna si Shomurodov. In concluzie merg pe un pariu interesant: mai multe suturi pe poarta Cagliari, mai ales ca oaspetii au multi absenti.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More