Acasa Articole Borussia Dortmund – Monchengladbach – Ponturi si Pariuri 25 Noiembrie 2023

Borussia Dortmund – Monchengladbach – Ponturi si Pariuri 25 Noiembrie 2023

de Edi

Sambata de la ora 16:30 pe Signal Iduna Park, Borussia Dortmund va juca in runda cu numarul 12 impotriva Borussiei Monchengladbach. Gazdele sunt fara victorie in ultimele trei meciuri, fata de oaspeti care au ramas neinvinsi in trei meciuri la rand in Bundesliga pentru prima data sub conducerea antrenorului Gerardo Seoane.

Borussia Dortmund

Antrenorul se asteapta la o performanta precum cea pe care echipa sa a aratat-o cu cateva zile mai devreme in meciul de acasa cu Newcastle. Acolo, a spus el, „a fost clar cum ne imaginam fotbalul. Asta asteptam de la toata lumea sambata.” Gazdele au castigat pe teren propriu ultimele noua meciuri din Bundesliga impotriva aceastui adversar. Felix Nmecha nu va mai juca in acest an, suferind o accidentare la sold.

Monchengladbach

,,Trebuie neaparat sa fim pregatiti din punct de vedere defensiv. Acest lucru este si mai important in deplasare, impotriva unei echipe de top. Trebuie sa pastram spatiile stranse, deoarece adversarul are calitate intre linii. Stim ca va fi o sarcina dificila. Vrem sa ne folosim armele și suntem dispuși sa ne aparam mult și sa aducem o anumita agresivitate de baza pe teren.” a declarat antrenorul oaspetilor.

Pont Borussia Dortmund – Monchengladbach

Edin Terzic a prefatat meciul: ,,Am tras concluziile dupa meciul cu Stuttgart si ne asteptam sa incepem jocul complet diferit cu Gladbach. Cunoastem puterea adversarilor nostri. Dar știm, de asemenea, ca am aratat bine in meciurile de acasa impotriva lui Gladbach in trecut”. ,,Vrem sa ne folosim armele și suntem dispuși sa ne aparam mult și sa aducem o anumita agresivitate de baza pe teren.” a spus antrenorul Gerardo Seoane. Merg pe un pariu cu goluri.

Borussia Dortmund – Monchengladbach

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More