Acasa Articole Austria vs Romania – Pronosticuri CE 2024 Handbal 12.01.2024

Austria vs Romania – Pronosticuri CE 2024 Handbal 12.01.2024

de Cosmin Tataru

Ziua a-3-a a Campionatului European de Handbal din Germania ne ofera un mare meci pentru toti fanii echipei de handbal a Romaniei care intalneste in sala din Mannheim pe Austria.

Este prima prezenta la turneul final dupa o pauza de 28 de ani pentru tara noastra si sunt sigur ca elevii lui Xavi Pascual ne vor face mandri.


Austria

  • Echipa austriecilor a avut un turneu de pregatire foarte dificil inainte de Euro in care a pierdut in dubla mansa cu Islanda, fara prea multe sanse.
  • Acestia au o medie a golurilor inscrise de 30.8 pe meci, in timp ce in aparare sunt putini mai ineficienti cu 32.4 goluri primite pe meci.
  • Cele 3 echipe s-au mai intalnit pana in prezent de 4 ori, Austria reusind 3 victorii si Romania doar una, insa de fiecare data cu foarte multe goluri inscrise.

Romania

  • Echipa antrenata de Xavi Pascual are drept obiectiv iesirea din grupe, insa misiunea este una foarte grea cu echipe precum Austria, Croatia si Spania.
  • Acestia au avut un turneu bun de pregatire inainte de Euro, reusind 4 victorii din 5 meciuri disputate.
  • Au o medie a golurilor inscrise de 30.4 pe meci, in timp ce in defensiva stau mai bine cu 26.2 goluri incasate pe meci.
  • Chiar daca este destul de greu sa obtinem victoria impotriva Austriei, suntem siguri ca baietii nostri vor incerca sa acumuleze primele puncte in grupa.

Pronostic Handbal Austria – Romania

Pentru acest meci am ales sa mizam pe goluri, asta pentru ca sunt doua echipe ce inscriu destul de mult, cu atacuri scurte si cu jucatori care participa in cele mai mari competitii europene.

Pronosticul de peste 61.5 goluri in meci ne va aduce un nou win.


Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More