Acasa Articole Alba Berlin – Virtus Bologna – Ponturi si Pariuri 05 Ianuarie 2024

Alba Berlin – Virtus Bologna – Ponturi si Pariuri 05 Ianuarie 2024

de Edi

In primul meci de acasa din acest an, Alba Berlin intalneste pe Virtus Bologna, echipa surpriza a sezonului pana acum, vineri de la ora 20:00. Gazdele nu se regasesc in aceasta competitie, avand doar trei victorii in 18 meciuri. In schimb oaspetii au bifat deja a noua victorie consecutiva acasa in aceasta competitie, si isi continua parcursul de senzatie din acest sezon fiind pe locul doi in clasament.

Alba Berlin

Matt Thomas a prefatat duelul contra italienilor: ”Luca Banchi face o treaba excelenta ca antrenor principal. De aceea ne asteptam la un meci greu vineri. Dar suntem din ce in ce mai buni saptamana de saptamana. Pana in prezent, progresul echipei noastre nu este inca masurat in rezultate. In multe meciuri din Euroliga, am reusit sa tinem pasul mult timp, dar in cele din urma am cedat jocul. Mai ales in sfertul patru, performanta noastra trebuie sa fie mai buna – ofensiv si defensiv.”

Virtus Bologna

La inceputul sezonului, niciun expert nu a crezut ca este posibil ca Virtus Bologna sa fie cel mai aprig urmaritor al remarcabilei campioane in exercitiu Real Madrid in Euroliga la jumatatea sezonului. Proaspatul antrenor Banchi a gasit un playmaker experimentat la Bologna in Daniel Hackett. Un alt veteran care il urmeaza este Marco Belinelli cu un joc la fel de bun. Ca si noutati, letonul Rihards Lomazs a venit in locul lui Jaleen Smith plecat la Partizan.

Pont Alba Berlin – Virtus Bologna

Antrenorul nemtilor, Israel Gonzalez a declarat: „Virtus Bologna este echipa surpriza a Euroligii in acest sezon, dar nu este o coincidenta. Ei joaca foarte versatil ofensiv: cu Shengelia letal in situatii unu-la-unu, aruncari grozave din partea lui Belinelli. Apararea noastra trebuie sa fie agresiva, iar comunicarea noastra pe teren trebuie sa se imbunatateasca. Din punct de vedere ofensiv, vreau sa vad o miscare buna a mingii mai presus de toate.” Cu georgianul Toko Shengelia care are un sezon demn de MVP, cu francezul Isaia Cordinier care impresioneaza prin viteza sa si cu atleticul Awudu Abass avem toate premisele sa vedem o partida deschisa.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More