Acasa Articole Sevilla – Girona – Ponturi si Pariuri – 1 Mai 2023

Sevilla – Girona – Ponturi si Pariuri – 1 Mai 2023

de Rosoga Andrei

Runda cu numarul 32 din La Liga se incheie cu partida dintre Sevilla si Girona , o partida ce se va desfasura luni seara de la orele 22:00, pe stadionul Sanchez Ramon Pizjuan din Sevilla, stadion in care, in 1986, Steaua Bucuresti castiga Cupa Campionilor Europeni, in detrimentul Barcelonei.

Sevilla

La Sevilla se respira alt aer de cand a venit Mendilibar.

Mendilibar a resuscitat Sevilla si imi aduce aminte de Smurdul (Gigi Multescu), care mereu venea la echipe care erau cu probleme si reusea, in-extremis, sa le salveze de la retrogradare sau se le urce pe loc de cupa europeana, dupa caz.

Sevilla sub comanda lui Mendilibar a reusit 5 victorii si 2 egaluri si joaca altfel de fotbal, un fotbal care a prins viata, un fotbal oxigenat.

Sevilla vine dupa o partida extrem de grea la Bilbao, acolo unde au reusit victoria in minutul 94, Ocampos a transformand un penalty.

Sevilla este calificata si in semifinalele UEFA Europa League, o competitie pe care a castigat-o de 5 ori, fiind cea mai titrata echipa din istoria acestei competitii (fosta cupa UEFA).

Mendilibar nu se poate baza pe Joan Jordan si Marcao, acestia fiind accidentati; ceva probleme cu stomacul are si Acuna, iar Navas nu se simte nici el bine.

Girona

Girona vine dupa cea mai frumoasa victorie a lor din acest campionat, 4-2 cu marele Real Madrid, victorie unde actorul principal a fost argentinianul Taty Castellanos, acesta reusind sa inscrie 4 goluri in poarta Realului din Madrid!!!

Catalanii nu au pierdut nici cu Barcelona si Girona chiar nu are probleme in acest final de campionat si cauta sa termine cat mai sus.

Girona are o intreaga echipa in carantina, 8 jucatori sunt indisponibili pentru partida de luni seara de la Sevilla.

Cred ca Girona va merge la Sevilla sa scoata puncte si nu se va victimiza, va incerca sa joace fotbal.

Echipe Probabile Sevilla – Girona:

Ponturi si Pariuri Sevilla – Girona, 1 mai 2023, Betcash.ro

Se anunta un meci foarte frumos la Sevilla si cred ca va avea si ceva tensiune acest meci.

Sevilla vrea sa salveze acest sezon si cu o victorie ar putea spera la primele 6 pozitii, un lucru incredibil tinand cont de cat de slab a jucat aceasta echipa in prima jumatate a sezonului, chiar in primele 22-25 de etape.

Betis a pierdut si cred ca Sevilla se gandeste acolo la top 6.

Forma o ajuta si cred ca este greu ca Girona sa castige la Sevilla, un loc unde se castiga foarte greu.

Lipsa multor jucatori o dezavantajeaza pe Girona si cred ca nu va avea forta necesara sa se impuna luni seara.

Pontul meu pentru acest meci este victorie Sevilla, la o cota de 2.00, in GetsBet:

Succes!

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More