Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 30 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 30 APRILIE

de Cosmin Tataru

Ultima zi din luna sper sa ne ajute sa termine cu bine o luna proasta si sa ne aduca in punctul de a incepem cu bine o luna de foc unde incep meciuri multe si cu miza mare si de unde vom profita si noi pentru a ne baga banii in buzunar.

Pentru astazi am decis sa aleg din nou un meci din EHF EURO CUP unde mereu le-am cam bifat fara mari emotii si de aceea le joc din nou deoarece avem un duel intre una din cele mai slabe defensive din acest turneu, adica Germania dar care are un atac rapid si in viteza contra celor din Spania care au un atac puternic si care sunt convins ca vor intra in jocul nemtilor si vom vedea foarte multe goluri.

In al doilea duel pe care mizez este un meci care se va juca tot in Germania, la Gummersbach unde nationala Ucrainei primeste vizita Romaniei unde sunt multe calcule dar Romania in proportie de 99% este calificata la Euro daca nu pierde la 12 diferenta si Austria castiga si ultimul duel de pe teren propriu contra celor din Ins. Feroe dar in aceasta situatie in care Feroe nu pierde in Austria ne vom putea califca mai departe ca una din cele mai bune echipe de pe locul 3 dar in aceasta situatie avem nevoie sa nu pierdem la mai mult de 8 goluri pentru a nu termina pe ultima pozitie, iar dupa ce am zis toate aceastea e clar ca Ucraina are nevoie de o victorie de diferenta foarte mare de scor in diferent de rezultat din celalata partida iar de aceea vor juca foarte rapid iar Romania cu siguranta nu se va lasa si vom vedea un meci cu foarte multe goluri in ambele porti.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More