Acasa Articole Barcelona – Atletico Madrid – Ponturi si Pariuri – 23 Aprilie 2023

Barcelona – Atletico Madrid – Ponturi si Pariuri – 23 Aprilie 2023

de Rosoga Andrei

El Otro Clasico: meciul cunoscut sub acest nume este Barcelona – Atletico Madrid. O noua file de poveste pentru aceasta intalnire se desfasoara duminica 23 Aprilie,pe Camp Nou, de la orele 17:15.

Se vor intalni Barcelona, mandria orasului si a doua cea mai puternica echipa din Spania (poate chiar din Europa) si Atletico Madrid, plapumarii.

Barcelona

Catalanii aproape ca si-au atins obiectivul in acest an, castigarea titlului in Primera.

Totusi echipa antrenata de Xavi nu trece prin cele mai bune momente si a dezamagit in ultimele meciuri, mai ales in derby-ul local cu Girona (0-0).

Xavi are si o lista de indisponibili destul de mare: Ousmane Dembele, Frenkie de Jong, Pedri, Andreas Christensen, iar Sergi Roberto este accidentat.

Barcelona nu a mai marcat de 3 etape si cred ca i-a cam venit randul sa o faca in meciul cu Atletico, orice meci contra unei echipe din capitala fiind un derby, stiindu-se ura dintre catalani si madridisti.

Atletico Madird

Se aud tot mai multe vorbe cum ca ar fi ultimul an a lui Cholo Simeone la Madrid, insa nimeni nu stie nimic sigur.

Atletico este la un an de tranzitie si nu a mai fost acel Atletico din ultimii ani, o echipa solida si cu o aparare beton, asa cum ne obisnuise. Totusi, Atletico are un inceput de 2023 cu mult mai bun ca sfarsitul lui 2022, astfel ca acesti s-au apropiat vertiginos de Real Madrid.

Atletico se afla la 2 puncte in spatele Realului, cu 9 etape inainte de final, n cursa pentru locul 2, singurul lor obiectiv in acest final de campanie.

Simeone nu se poate baza pe Llorente si Kondogbia – suspendati, iar Mandava si Memphis Depay sunt accidentati.

Echipe probabile Barcelona – Atletico Madrid:

Ponturi si Pariuri Barcelona – Atletico Madrid, Betcash.ro

Cum spuneam mai sus, Barcelona a dezamagit in ultimele 3 meciuri, insa asteptam altceva de la catalani in meciul cu Atletico.

Atletico nu a mai pierdut meci din 26 Ianurie, de la partida cu Real Madrid din sferturile Copa del Rey.

Atletico vine dupa 7 victorii la rand in La Liga si isi va vinde scump pielea duminica.

Cred ca vom avea un meci cu o incarcatura aparte si vom vedea un meci foarte frumos, cu goluri si de o parte, si de cealalta.

E greu s-o bati pe Atletico cand e pe val si cred ca plapumarii nu vor pierde duminica, in Barcelona.

Pontul meu pentru aceste meci este sansa dubla Atletico Madrid in Superbet, la o cota minima de 1.85:

Succes!

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More