Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 22 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 22 APRILIE

de Cosmin Tataru

Ieri am prins fara emotii duelul din Franta si am decis sa aleg la fel meciurile si astazi, adica echipe care joaca deschis dar si care au o forma de moment buna cu goluri marcate pe banda rulanta.

Lemgo joaca contra celor de Bergisher astazi, 2 echipe care sunt fara grijile retrogradarii, si care in ultimele etape au marcat si primit goluri foarte multe in etapele trecute unde au fost lejer meciuri peste 60 de goluri marcate chiar 70+ de mai multe ori in duelurile oaspetilor iar linia de 57.5 mi se pare foarte usor de acoperit.

Al doilea meci pe care l-am selectat vine din Spania unde Bidasoa Irun primeste vizita celor de la Ademar Leon, 2 echipe care se bat pentru locurile din competiile Europene iar la stilul rapid si in viteza pe care il propun ambele echipe nu vad cum am putea sa nu vedem minim 63 de goluri pentru a acoperi linia oferita de casele de pariuri.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More