Acasa Articole BILETUL SANSA BETCASH – 12 MAI

BILETUL SANSA BETCASH – 12 MAI

de Cosmin Tataru

Echipa BETCASH si-a propus sa va ofere la fiecare inceput de weekend un bilet bomba pe parcursul a mai multe zile, iar pentru azi a pregatit un bilet care incepe astazi si se termina miercurea viitoare cu duelul dintre Manchester City si Real Madrid unde avem o cota totala de 148.7 cu bonusul inclus si unde avem sansa daca il plasam in agentie.

Din Romania am mers pe duelul dintre Craiova si Piteste unde oltenii consider ca isi vor adjudeca fara mari probleme victoria.

Din Premier League avem cele mai multe meciuri, 4 la numar, unde mergem pe victoria celor de la Manchester United si Liverpool iar in dueluri Arsenal-Brigton si Southampton- Fulham am ales sa merg pe goluri.

PSG are un meci de antrenament teoretic acasa iar pe Mbappe care joaca numar 9 in ultima perioada il vom juca ca va marca.

Benfica cu o victorie la Portimonesne are titlul ca si castigat si de aceea consider ca o sa fie concentrati si o faca spectacol sa castigand in handicap meciul.

Leipzig are nevoie de o victorie ca de aer in lupta pentru locurile de Liga Campionilor iar marele lor atu este atacul si de aceea mizez pe faptul ca vor castiga dar si ca vor marca minim 2 goluri.

Din Australia mizez pe faptul ca Capalaba Feminin are din 12 meciuri in acest sezon 12 meciuri de peste 2.5 goluri si de aceea merg cu incredere ca din nou ca vor face 3+

Finala Romaniei la futsal incepe luni cu meciul numarul 1 unde campiona United Galati primeste vizita celor de la Odorheiul Secuiesc, care sunt mult sub gazde ca si lot iar de aceea sunt convins ca isi vor castiga lejer primul meci, iar cota este una mega buna de 1.40 din punctul meu de vedere.

Ultimul meci pe bilet o sa fie mega duelul dintre Manchester City si Real Madrid unde personal nu le dau sanse celor de la Madrid pe terenul celei mai in forme echipe din Europa care are un atac letal pe teren propriu

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More