Acasa Lotto Spring

Lotto Spring

de Cristi

Acest site este dedicat persoanelor care doresc să facă bani din jocuri de noroc, oricare ar fi acelea, atât timp cât totul este distractiv.

Lotto Spring se încadrează în această categorie, fiind o bună modalitate de a mai câștiga câțiva bani în plus în fiecare lună.

Lotto Spring este o organizație loto licențiată la nivel mondial ce funcționează prin recrutarea de membri care platesc o cotizație săptămânală sau lunară în baza căreia sunt plasate mai multe variante la cele mai mari loterii și câștigurile sunt împărțite în cadrul unui grup restrâns.

Dacă participi la o astfel de organizație, șansele tale de câștig cresc considerabil, însă câștigurile sunt diluate prin împărțirea acestora între membrii grupului.

Motivul principal pentru care prezint această organizație loto este că poți juca gratuit.

Loteriile la care poți participa sunt Euro Millions, EuroJackpot, PowerBall și Mega Millions, toate acestea având cele mai mari jackpot-uri din lume, de ordinul milioanelor de euro.

Ca orice altă organizație care urmărește să se dezvolte, Lotto Spring folosește afilierea și te încurajează să îi mediatizezi prin intermediul rețelelor de socializare și dacă introduci trei noi membrii vei juca gratuit. Nu este obligatoriu să faci acest lucru, poți participa doar prin achitarea cotizației, însă îți sugerez să faci un mic efort pentru a profita din plin de această oportunitate.

Vizitează Lotto Spring și convinge-te singur.

Eu am fost introdus de prietenul meu Graham, care a câștigat £531 în primele 5 luni, iar eu m-am înscris în luna martie 2018 și am câștigat aproximativ 200€ în mai puțin de 4 luni, fără să fac nimic. Odată ce te înscrii, totul se rezolvă automat. Ești introdus în extrageri și primești câștigurile fără să miști un deget.

Câștigurile pot fi retrase foarte ușor și nu îți sunt impuse taxe.

Nu-ți spun să renunți la agenția loto clasică unde îți încerci norocul la sfârșit de săptămână, dar șansele tale sunt incredibil de mici să câștigi marele premiu, spre deosebire de Lotto Spring care îți oferă mai multe șanse, câștiguri lunare garantate, oportunitatea de a juca gratuit și alte beneficii.

De asemenea, ai posibilitatea de a-ți înscrie fiecare membru al familiei în cadrul Lotto Spring.

Pentru orice alte informații, te rog să accesezi pagina de contact.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More