Acasa Ponturi Țara Galilor vs Elveția – analiza și pontul zilei – 12 iunie

Țara Galilor vs Elveția – analiza și pontul zilei – 12 iunie

de Bogdan Ivanovici

După ce ieri Italia a învins Turcia cu 3-0 în partida inaugurală de la EURO 2020, astăzi Țara Galilor și Elveția vor încheia prima rundă a Grupei A, meciul dintre cele două având loc la Baku.

Țara Galilor traversează o perioadă foarte slabă, nereușind nici măcar să marcheze în amicalele disputate săptămânile trecute, fiind învinsă de Franța cu 3-0 și remizând cu Albania 0-0.

Chiar dacă nu o recomandă nimic la actualul turneu, formația lui Robert Page speră ca evoluția din 2016 să se repete, atunci când galezii au ajuns până în semifinalele turneului, fiind învinși cu 2-0 de ulterioara campioană Portugalia.

De cealaltă parte, Elveția vine după șase victorii consecutive, ultimele două înregistrându-se săptămânile trecute: 7-0 cu Liechtenstein și 2-1 contra SUA.

La turneul din 2016, Elveția a ajuns până în optimi, unde a fost eliminată la loviturile de departajare de către Polonia.

Țara Galilor

  • Formă: EÎVVÎ
  • Ultimul rezultat: Țara Galilor 0-0 Albania, 05/06

Echipă probabilă: Danny Ward; Chris Mepham, Joe Rodon, Ben Davies; Connor Roberts, Joe Allen, Ethan Ampadu, Jonny Williams; Daniel James, Harry Wilson, Gareth Bale

Elveția

  • Formă: VVVVV
  • Ultimul rezultat: Elveția 7-0 Liechtenstein, 03/06

Echipă probabilă: Yann Sommer; Nico Elvedi, Fabian Schär, Manuel Akanji; Kevin Mbabu, Denis Zakaria, Granit Xhaka, Ricardo Rodríguez; Xherdan Shaqiri; Breel Embolo, Haris Seferović

Istoricul întâlnirilor directe

Patru meciuri directe au avut loc între cele două formații, ultima oară întâlnindu-se în calificările EURO 2012. La vremea aceea, echipele și-au împărțit victoriile, galezii câștigând pe teren propriu cu 2-0 prin golurile lui Bale și Ramsey, în timp ce pe terenul elvețienilor gazdele s-au impus cu 4-1, Bale marcând și la acea partidă.

Pontul zilei

Dacă până la începutul turneului am susținut că Țara Galilor nu va putea obține mai mult de locul patru din Grupa A, partida de ieri dintre Turcia și Italia mi-a pus câteva semne de întrebare prin prestația jenantă a otomanilor. (Vezi AICI recomandările Betcash pentru EURO 2020)

Cu toate acestea, îmi este greu să cred că Țara Galilor va pune probleme Elveției, prin urmare voi miza pe o victorie a elvețienilor la cota 2.27.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predicții sportive.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More