Acasa Ponturi Manchester United vs Leicester City- analiza și pontul zilei – 11 mai

Manchester United vs Leicester City- analiza și pontul zilei – 11 mai

de Bogdan Ivanovici

Runda 36 din Premier League ne aduce un nou meci de gală, urmând să se dispute pe Old Trafford duelul de Champions League dintre Manchester United și Leicester City.

După ce United a câștigat în weekend cu 3-1 împotriva lui Aston Villa, diavolii și-au asigurat prezența în Champions League și sezonul viitor. Formația lui Solskjaer are 12 puncte avans față de West Ham, ocupanta locului al cincilea, cu doar trei meciuri rămase de disputat.

O victorie a gazdelor ar întărzia cu câteva zile triumful din Premier League al rivalei Manchester City, care va avea meci cu Newcastle la sfârșitul săptămânii.

Leicester riscă să repete scenariul din sezoul trecut, când a pierdut dramatic locul patru la capătul unui final de sezon dezastruos. Vulpile nu au lipsit niciodată în acest sezon din careul de ași al ligii engleze, însă înfrângerea de etapa trecută, 2-4 pe teren propriu contra lui Newcastle lasă de dorit.

Manchester United

  • Formă: VÎVEV
  • Ultimul rezultat: Aston Villa 1-3 Manchester United, 09/05
  • Poziție în campionat: 2
  • Absenți: James, Jones, Martial

Echipă probabilă: Henderson; Tuanzebe, Lindelof, Bailly, Telles; Matic, McTominay, Van de Beek; Mata; Greenwood, Cavani

Leicester

  • Formă: ÎEVVV
  • Ultimul rezultat: Leicester 2-4 Newcastle, 07/05
  • Poziție în campionat: 4
  • Absenți: Barnes, Justin, Morgan

Echipă probabilă: Schmeichel; Amartey, Soyuncu, Fofana; Castagne, Ndidi, Tielemans, Thomas; Perez; Iheanacho, Vardy

Istoricul întâlnirilor directe

Ultima confruntare dintre cele două formații a avut loc la sfârșitul lunii martie, în sferturile FA Cup, când Leicester a câștigat cu scorul de 3-1.

În partida tur a campionatului, disputata de Boxing Day, s-a înregistrat o remiză spectaculoasă, 2-2.

Pontul zilei

Atât United cât și Leicester ne-au obișnuit cu meciuri spectaculoase în acest sezon, cu multe goluri în ambele porți, cele două formații având a doua, respectiv a treia ofensivă din Premier League, prima aparținând lui Manchester City.

Cota 1.91 pentru peste 2.5 goluri mi se pare foarte bună, iar eu voi miza pe ea în această seară.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predicții sportive.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More